One-Finger Fantasy Plug

De One-Finger Fantasy Plug heeft een taps toelopende top, zodat hij gemakkelijk ingebracht kan worden, voordat hij zich verbreed naar 2,5 cm. De flexibele schacht buigt met je lichaamsvormen mee, zodat hij precies je juiste plekje kan stimuleren, terwijl het handvat ervoor zorgt dat niet te ver naar binnen kan glijden en hij gemakkelijk uitgehaald kan worden. De One-Finger Fantasy Plug is gemaakt van de comfortabele Elite siliconen en kan de hele dag gedragen worden. Het bereiken van een orgasme door middel van anale stimulatie is ongelooflijk opwindend dankzij de hoge concentratie van de zenuwuiteinden van het gebied en de Anal Fantasy Collection heeft toys die die zenuwen stimuleren. Dus laat je een nieuwe wereld van van anale stimulatie open gaan en ontdek dat de mogelijkheden voor het plezier eindeloos zijn!

€ 24,95
Op voorraad
SKU
PD4620-23

De One-Finger Fantasy Plug heeft een taps toelopende top, zodat hij gemakkelijk ingebracht kan worden, voordat hij zich verbreed naar 2,5 cm. De flexibele schacht buigt met je lichaamsvormen mee, zodat hij precies je juiste plekje kan stimuleren, terwijl het handvat ervoor zorgt dat niet te ver naar binnen kan glijden en hij gemakkelijk uitgehaald kan worden. De One-Finger Fantasy Plug is gemaakt van de comfortabele Elite siliconen en kan de hele dag gedragen worden.
Het bereiken van een orgasme door middel van anale stimulatie is ongelooflijk opwindend dankzij de hoge concentratie van de zenuwuiteinden van het gebied en de Anal Fantasy Collection heeft toys die die zenuwen stimuleren. Dus laat je een nieuwe wereld van van anale stimulatie open gaan en ontdek dat de mogelijkheden voor het plezier eindeloos zijn!
De One-Finger Fantasy Plug wordt geleverd met gratis flinger sleevs, anaal crème, anaal glijmiddel en toycleaner.

Lengte: 14 cm.
Diameter: 2,3 cm.
Kleur: Zwart
Materiaal: Siliconen

Meer informatie
Gewicht1
MerkAnal Fantasy Collection
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorZwart
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account