Ouch! Anal Douche Medium

De Ouch! Anal Douche Medium is een Anaal Douche in de kleur zwart die makkelijk is in gebruik. Hij is ideaal om je anaal te reinigen daar op plekken waar een washandje niet bij kan.

€ 24,95
Op voorraad
SKU
OU111BLK

Productomschrijving:

De Ouch! Anal Douche Medium is een Anaal Douche die zoals de naam eigenlijk al zegt je anaal goed zal reinigen. Het tuitje is gemaakt van stevig ABS kunststof wat lekker glad is waardoor je hem makkelijk anaal kunt inbrengen. De knijpbol is gemaakt van een zacht en soepel PVC wat je makkelijk in kunt knijpen tijdens het gebruik.

Hoe te gebruiken:

Vul de knijpbol met water door het tuitje even los te draaien. Hierna draai je het tuitje weer vast en breng je deze anaal in. 

Het makkelijkste is jezelf anaal te reinigen in de douche of boven het toilet zodat je het ook weer makkelijk kunt opruimen, want het is natuurlijk de bedoeling om viezigheid te verwijderen. Knijp de bol helemaal leeg. Hierna loopt alles eruit en ben je fris anaal gereinigd. 

Maak de Ouch! Anal Douche goed schoon na gebruik zodat hij weer fris klaarligt voor een volgende keer reinigen.


Productinformatie:

Merk: Shots Toys

Soort: Anaal douche

Kleur: Zwart

Lengte (in te brengen deel): 5,5 cm

Diameter (in te brengen deel): 0,5 cm

Materiaal: ABS en PVC

Bijzonderheden: Met de Ouch! Anal Douche Medium kun je gemakkelijk de binnenkant van de anus reinigen bijvoorbeeld voor/na anale sex. In de Anal Douche Medium kan maximaal 125 ml water.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShots Toys
inhoud mln.v.t.
KleurZwart
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 24,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account