PalmPleasure Opzetstukken Roze

De PalmPleasure is een set van 2 verschillende opzetstukken voor de PalmPower vibrator in de kleur roze. Ze zijn gemaakt van flexibel en zacht silionen materiaal. Door deze toevoeging op je Palmpower vibrator kun je eindeloos experimenteren, en hem niet meer alleen extern gebruiken.

€ 21,95
Op voorraad
SKU
3000012944

Productomschrijving:

De PalmPleasure is een set van twee handige opzetstukken die bedoeld zijn voor de PalmPower massage vibrator. De twee opzetstukken zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal wat ook nog eens lekker flexibel is. Je schuift het opzetstuk gemakkelijk over de kop van de Palm Power vibrator waardoor deze van een simpele maar krachtige massage vibrator direct veranderd in een super stimulator.

Het eerste opzet stuk heeft een soort hanenkam effect met lekkere zachte stukken. Deze kunnen je zowel intern als extern optimaal stimuleren, maar ook tegelijkertijd. Zo zal het bovenste uitsteekseltje met een beetje sturen je G-spot kunnen stimuleren terwijl de kleinste je clitoris kriebelt.

Het tweede opzetstuk is in de vorm van konijnenoortjes die lekker flexibel en lang zijn. Door deze oortjes bij elkaar te knijpen kunnen ze als één geheel naar binnen waardoor ze voor een lekker vol gevoel zorgen tijdens de penetratie. Uiteraard kun je ook één oortje naar binnen brengen voor stimulatie en de andere aan de buitenkant laten zodat deze tegelijkertijd je clitoris kan stimuleren.

Met deze PalmPleasure opzetstukjes kun je eindeloos experimenteren en afwisselen. Glijmiddel gebruiken in combinatie met de Palm Power vibrator en de opzetstukjes is geen enkel probleem, het kan zelfs een super toevoeging zijn. Maak zowel de opzetstukjes als de PalmPower na gebruik wel even goed schoon met een goede toy cleaner. Dit is wel zo hygiënisch en het bevorderd ook de levensduur.

Productinformatie:

Merk: BMS Factory
Soort: Opzetstukken voor de PalmPower
Kleur: Roze
Materiaal: Siliconen
Lengte linker opzetstuk: 6 cm
Lengte rechter opzetstuk: 10,3 cm
Doorsnede linker opzetstuk: 3,5 cm
Doorsnede linker opzetstuk: 3,5 cm
Vibratie mogelijkheden: N.v.t.
Waterproof: Ja
Bijzonderheden: De PalmPleasure opzetstukken zorgen voor inwendig en uitwendig plezier tijdens het spelen met je PalmPower massage vibrator.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkBMS Factory
materiaalSiliconen
inhoud mln.v.t.
ColorRoze
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account