Pipedream Crystal Cunt Masturbator Transparant

De Crystal Cunt is een Masturbator met twee verschillende openingen zodat je zowel anaal als vaginaal kunt genieten. Hij is transparant waardoor je iedere stoot kunt volgen. Inbegrepen zijn een klein flesje toy cleaner en glijmiddel.

Productomschrijving:

De Crystal Cunt is een masturbator speciaal ontwikkelt voor mannen. De masturbator heeft twee verschillende ingangen zodat je zowel anaal als vaginaal kunt genieten. In gebruik is deze Crystal Cunt bijna niet meer van het echte sex gevoel te onderscheiden, dus laat je lekker gaan.

Hij is gemaakt van transparant kunststof wat heerlijk zacht aanvoelt en waardoor je precies kunt zien wat er gebeurt wanneer je eenmaal bent binnen getreden, wat bij veel mannen voor een nog meer opgewonden gevoel zorgt. De Crystal Cunt masturbator is gemakkelijk vast te houden waardoor je zowel hard als zachtjes naar binnen kunt treden.

Inbegrepen bij de koop zijn een klein flesje toy cleaner en een klein flesje glijmiddel. Glijmiddel kun je zowel aanbrengen op en in de masturbator als op de penis voordat je de masturbator gaat gebruiken, beide kan natuurlijk ook. Je kunt zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconen basis gebruiken, beide zijn voor de Crystal Cunt masturbator niet schadelijk. Glijmiddel voorkomt vervelende wrijving tijdens de penetratie, en laat de masturbator lekker vochtig aanvoelen. Ook maakt glijmiddel je eikel nog net wat gevoeliger waardoor een orgasme makkelijker zal worden bereikt.

Maak je masturbator na gebruik altijd goed schoon, het beste is met een goede toy cleaner (inbegrepen). Een Toy cleaner is vaak anti-bacterieel waardoor vervelende bacteriën geen kans krijgen zich in te nestelen en te zorgen voor vervelende infecties op gevoelige plekjes. De Toy Cleaner is gemakkelijk af te spoelen onder de kraan. Vergeet niet de openingen goed schoon te maken.

Productinformatie:

Merk: Pipedream
Soort: masturbator
Model: Vagina en Anus
Kleur: Transparant
Materiaal: TPE
Lengte: 15,5 cm
Breedte: 15,5 cm
Batterijen: N.v.t.
Bijzonderheden: De Crystal Cunt is doorzichtig waardoor je precies kan zien wat er aan de binnenkant van de body gebeurd! 
Ook is er een klein flesje met glijmiddel en toy cleaner bijgevoegd.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkPipedream
inhoud mln.v.t.
KleurTransparant
productlijnn.v.t.
doelgroepheren
prijs€ 99,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of