Pjur Superhero Performance Spray

De Superhero Performance spray, verfrist en stelt een vervroegde zaadlozing uit waardoor je langer van de sex kunt genieten. De spray is speciaal ontwikkelt voor mannen, welke last ondervinden van een te vroege zaadlozing.

€ 16,95
Op voorraad
SKU
3100002997

Productomschrijving:

Zo opgewonden dat je veel te snel klaarkomt? Dan is de Superhero Performance spray van Pjur de oplossing voor jou. Deze intiem spray is speciaal ontwikkelt voor mannen, welke langer het ultieme genot van sex willen ervaren en een vervroegde zaadlozing willen voorkomen.

Spuit de Superhero Performance spray op de penis, slechts twee tot vier keer sprayen is genoeg voor het gewenste effect, maar je kunt het zo vaak gebruiken als je nodig hebt. De Superhero Performance spray bevat geen lidocaine of benzocaine.

De spray werkt verfrissend en voorkomt overgevoeligheid van de penis waardoor een zaadlozing zal worden uitgesteld. De Superhero performance spray verhoogd de doorbloeding waardoor je erectie langer zal aanhouden.

De Superhero Performance spray is makkelijk in gebruik, en door het handige spray busje is dit genotmiddel eenvoudig te doseren waardoor je nooit veel van deze Superhero performance spray zult verspillen.

Let op: De Superhero Performance spray van Pjur is geen voorbehoedmiddel maar een genotmiddel. De spray bevat dan ook geen zaaddodende middelen die eventuele zwangerschap helpt te voorkomen. Ook beschermt de Superhero Performance spray je niet tegen SOA’s. Om je tegen (ongewenste) zwangerschap of SOA’s te beschermen gebruik je altijd een condoom. De Superhero performance spray is wel te combineren met (Durex) condooms, waardoor je langer kunt genieten van Safe Sex.

Gebruik de Superhero performance spray niet op open wondjes en test voor gebruik op je intieme delen eerst of je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten door de Superhero Performance spray op de onderarm de sprayen. In het geval van een allergische reactie, direct afspoelen met water.

Productinformatie:

Merk: Pjur
Product: Superhero Performance Spray 
Soort: Stimulerende spray voor mannen
Inhoud: 20 ml.
Bijzonderheden: De Superhero performance spray voor mannen werkt orgasme vertragend 
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling 

Meer informatie
Gewicht1
MerkPjur
materiaalABS
inhoud ml20
ColorTransparant
productlijnNee
doelgroepheren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account