Power Play Bounding Bunny Clitoris Stimulator Blauw

Laat je even lekker gaan met Power Play Bounding Bunny. Met zijn oortjes verwent hij als geen ander je clitoris, en met de afstandsbediening (met snoertje) verstel je zijn 3 verschillende vibratie snelheden. Hij is waterproof waardoor je hem ook mee in bad of onder de douche kunt nemen.

€ 24,95
Op voorraad
SKU
SE-1168-10-2

Productomschrijving:

De Power Play Bounding Bunny is een heel ondeugend konijntje. Hij is gemaakt van een zacht en soepel siliconen materiaal, dat zich ook nog eens aanpast aan je lichaam waardoor hij niet koud aanvoelt. De Power Play Bounding Bunny stimulator is bedoeld voor uitwendige stimulatie. Zijn oortjes kriebelen je clitoris in drie verschillende vibratie snelheden, die je kunt verstellen op de afstandsbediening.

Door de knop op de afstandsbediening een paar seconde ingedrukt te houden zet je de Power Play Bounding Bunny stimulator aan en ook weer uit. Door kort te drukken verstel je zijn vibratie snelheden. De afstandsbediening zit met een korte snoer vast een de stimulator. Je kunt hem zelf bedienen of hem laten bedienen voor een beetje meer spanning.

Wil je het glijden met de Power Play Bounding Bunny versoepelen? Gebruik dan een beetje glijmiddel. Wanneer je een kwalitatief glijmiddel gebruikt kun je zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconen basis gebruiken, net wat je zelf het prettigste vind.

De Power Play Bounding Bunny stimulator is waterproof waardoor je hem mee in bad of onder de douche kunt nemen om van zijn heerlijke vibraties te genieten. Ook is hij hierdoor gemakkelijk te reinigen. Doe dit dan ook elke keer als je hem hebt gebruikt. Spray de Power Play Bounding Bunny stimulator in met een goede toy cleaner en laat deze één minuut intrekken. Hierna spoel je hem eenvoudig af onder de kraan (alleen bij waterproof speeltjes). 


Productinformatie:

Merk: California Exotic Novelties

Soort: Clitoris stimulator

Kleur: Blauw

Materiaal: Siliconen

Lengte stimulator: 11,8 cm

Lengte snoer: 62,5 cm

Doorsnede stimulator: 3,3 cm                               

Vibratie mogelijkheden: 3 verschillen vibratie snelheden

Waterproof: Ja

Batterijen: 4 x AAA (niet inbegrepen)

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkCalifornia Exotic Novelties
materiaalSiliconen
inhoud mln.v.t.
ColorBlauw
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of