Pump Worx Travel Penis Pump Zwart

De Pump Worx Travel Penis Pump is speciaal bedoeld om snel een kei harde erectie te krijgen. De pomp is overal makkelijk mee naartoe te nemen omdat je hem in kunt schuiven waardoor hij compacter wordt. Hij heeft een quick release knop waarmee je het lucht weer snel in de pomp laat en de penis kunt verwijderen.

Productomschrijving:

De Pump Worx Travel Penis Pump is een handmatige Penis Pomp die je overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen. Doordat hij inschuifbaar is past hij gemakkelijk in je koffer.

De penis pomp is bedoeld om snel een kei harde erectie te creëren en deze erectie blijft vaak ook langer hard. Zeker wanneer je de gratis inbegrepen cockring gebruikt. Deze plaats je aan het einde van de schacht om de stijve penis. Het bloed zal in de stijve penis blijven waardoor de erectie dus ook lekker lang blijft.

Gebruik: Plaats je penis in de daarvoor bedoelde koker. Deze zal afsluiten maar niet vervelend aanvoelen. Pomp met de handpomp net zolang tot je tevreden bent over de erectie die is ontstaan. Met de speciale quick release knop kun je weer lucht in de pomp laten waardoor je de penis weer snel kunt verwijderen.

Maak de penis pomp na gebruik altijd even goed schoon met een toy cleaner. (sample inbegrepen), dit is wel zo hygiënisch en een goed onderhouden penis pomp zal over het algemeen ook langer mee gaan.

Productinformatie:

Merk: Pipedream
Soort: Handmatige Penis Pomp
Kleur: Zwart
Materiaal: ABS, Acrylic en TPR
Lengte binnenzijde: 17 cm
Doorsnede:
 6 cm
Bijzonderheden: De Pump Worx Travel Pump is uitschuifbaar zodat je hem makkelijk op kunt bergen, een lucht-bal om hem handmatig vacuüm te laten zuigen en een quick-release knopje. Bijgevoegd is een gratis cockring, dikmakende créme, glijmiddel en een toy cleaner.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkPipedream
KleurZwart
doelgroepheren
Price€ 74,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account