Pure Aluminium Vibrator Large Pink

Pure Aluminium Large Pink is voorzien van 3 vibratiestanden, van zacht tot intens, de krachtige motor zorgt voor exacte stimulatie waar je het het meeste wilt. Iedere ergonomische curve voldoet aan de contouren van je lichaam om te strelen en prikkelen op je meest gevoelige gebieden...

€ 71,95
Op voorraad
SKU
PD4971-11

Ervaar plezier in de puurste vorm met deze ultra-krachtige 3-speed aluminium vibrator. De Pure Aluminium Large Pink heeft een luxueus gevoel en gewicht dat je perceptie van plezier zal veranderen. Deze geribbelde vibrator is slank, stijlvol en ultra-bevredigend. De gladde aluminium afwerking voelt fijn tegen de huid, terwijl de fluisterstille motor heftige vibraties levert.
Pure Aluminium Large Pink is voorzien van 3 vibratiestanden, van zacht tot intens, de krachtige motor zorgt voor exacte stimulatie waar je het het meeste wilt. Iedere ergonomische curve voldoet aan de contouren van je lichaam om te strelen en prikkelen op je meeste gevoelige gebieden. Pure Aluminium Large Pink kun je opwarmen onder de warme kraan en afkoelen onder de koude kraan, in de koelkast of in de vriezer, voor een extra sensatie tijdens het liefdesspel.
Lengte: 25,3 cm.
Doorsnede: 6,5 cm.
Kleur: Roze
Materiaal: Aluminium
Batterijen: 2 x AA. Deze zijn niet inbegrepen, maar zijn wel apart bij te bestellen.

Meer informatie
Gewicht1
MerkPipedream
materiaalAluminium
inhoud mlNee
ColorRoze
productlijnNee
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account