Remote Vibrating Panty Paars

Deze sexy siliconen string heeft een speciaal inwedig gedeelte waar je het bijgeleverde vibrerende eitje in kunt plaatsen voor discreet genot. Laat je hem bedienen, of bedien je hem toch liever zelf?

€ 69,95
Op voorraad
SKU
PD4559-12

Productomschrijving:

De Intimacy Remote Vibrating Panty is een extra spannende string. Hij is namelijk voorzien van een vibrerend eitje. De string is gemaakt van zacht en soepel siliconen materiaal dat heerlijk aanvoelt op de huid. Ook is de string verstelbaar waardoor hij (bijna) iedereen zal passen. 

Er zit een inwendig gedeelte in de string waar je het eitje in kunt plaatsen. Dit eitje kun je bedienen of laten bedienen met de afstandsbediening die is inbegrepen. Het vibrerende eitje laat je genieten van 7 verschillende vibratie patronen en snelheden die je gemakkelijk op de afstandsbediening kunt wisselen.

De Intimacy Remote Vibrating Panty is ideaal als voorspel, bijvoorbeeld als je uit eten gaat en je laat jezelf bedienen door je partner. Jij geniet van heerlijke vibraties en je partner zal opgewonden raken bij de gedachten dat hij jou aan het verwennen is. Voor het inwendige gedeelte kun je wat glijmiddel gebruiken. Als je kwalitatief glijmiddel gebruikt kun je zowel glijmiddel op siliconen basis als glijmiddel op waterbasis gebruiken, net waar je voorkeur naar uitgaat.

Maak de Intimacy Remote Vibrating Panty na gebruik altijd goed schoon, het beste is om dit te doen met een goede toy cleaner. Spray de string in en spoel hem na een minuut intrekken af onder de kraan ( alleen met waterproof speeltjes). De string en het eitje zijn 100% waterproof, de afstandbediening is dat niet. Je kunt met de string dus in bad gaan zitten zolang de afstandsbediening maar boven water blijft.

Productinformatie:

Merk: Vibe Therapy
Soort: Vibrerende string
Kleur: Paars
Materiaal: Siliconen en ABS
Maat: One Size (verstelbaar)
Vibratie mogelijkheden: 7 verschillende vibratie patronen en snelheden
Waterproof: Ja (de afstandsbediening niet)
Batterijen: 1x 12 volt en 6x LR44 (inbegrepen)
Bestaande uit: Siliconen string, vibrerend eitje en een afstandsbediening
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkFetish
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorPaars
productlijnNee
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account