Bobbi Eden Rings of Eden Cockring set Zwart

De Rings of Eden is een duo van flexibele siliconen cockringen. Een kleinere ring welke te gebruiken is net voor de ballen en een grotere cockring welke je over de ballen heen kunt trekken, waardoor de ballen wat naar voren komen en makkelijk te verwennen zijn tijdens de sex. Je kunt er ook voor kiezen de Rings of Eden cockringen gelijktijdig te gebruiken.

€ 19,95
Op voorraad
SKU
BE15001BLK

Productomschrijving:

De Rings of Eden is een duo van twee verschillende formaten cockringen. De cockringen zijn gemaakt van 100% body safe siliconen materiaal, wat zacht aanvoelt om je penis en lekker rekbaar is waardoor ze bijna iedereen zullen passen. De kleinere cockring is bedoeld voor om je penis, net voor je ballen. De grotere cockring doe je om net achter de balzak waardoor je ballen wat meer naar voren komen en makkelijker te verwennen zijn tijdens de sex. Gebruik de ringen om de beurt en ervaar welke positie jij het prettigste vindt. Of gebruik ze gelijktijdig voor dubbel genot.

De Rings of Eden cockringen zijn bedoeld om een erectie lekker lang in stand te houden of ervoor te zorgen dat je erectie nog harder is dan je normale erectie, zodat je een heel stuk langer kunt genieten van de sex. Het langer in stand houden van de erectie gebeurd doordat de cockring strak om je penis zit waardoor het bloed de zwellichaampjes niet of nauwelijks kan verlaten. Ook wordt de plasbuis afgesloten waardoor een orgasme nog intenser kan worden ervaren.

Wil je glijmiddel gebruiken om je Ring of Eden soepeler om te kunnen doen? Dit is zeker geen must, doordat de siliconen ringen super flexibel zijn. Wil je toch glijmiddel gebruiken, zorg er dan voor dat je niet teveel gebruikt zodat de ring zijn grip niet verlies en af zal glijden tijdens de sex.

Maak je Rings of Eden na gebruik altijd goed schoon. Het goed schoonmaken van je cockring is niet alleen hygiënisch, goed onderhoud bevorderd ook de levensduur van je cockring en je wilt tenslotte zo lang mogelijk van je speeltje genieten. Gebruik om je cockring te reinigen een Toy Cleaner of lauw warm water. Het afspoelen van de Toy Cleaner of het schoonmaakmiddel kan rechtstreeks onder de kraan.

 

Productinformatie:

Merk: Bobbi Eden Collection
Soort: Rings of Eden cockring set
Kleur: Zwart
Materiaal: Siliconen
Waterproof: Ja 100% waterproof
Batterijen: N.v.t
Bijzonderheden: Deze set bestaat uit 2 cockringen. Een klein model voor om de penis, een groter model voor om de ballen.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkBobbi Eden Collection
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorZwart
productlijnNee
doelgroepheren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account