Miranda’s Seks Academy

Drs. Mandy Ronda is o.a. seksuoloog, sex educator en auteur van het boek: De Kunst van het Schaamteloos Genieten. Maar misschien ken je haar wel als De Seksjuf uit het TV programma Spuiten & Slikken. Met deze professionele sexpert haalt Miranda speciaal voor jullie een deskundige in huis om jullie de kennis en skills bij te brengen om nóg beter in bed te worden! Mandy zal bij Miranda maandelijks diverse Masterclasses geven, die voor iedereen (singles en stellen) leuk en leerzaam zijn.

Een Masterclass duurt ongeveer 1,5 uur en zal klassikaal worden gehouden in onze speciaal ingerichte workshop ruimte. Uiteraard kun je Mandy na afloop het hemd van het lijf vragen. Mandy heeft speciaal voor ons 4 fantastische Masterclasses gecreeerd, namelijk:



 


BDSM voor Beginners

De 50 Shades trilogie heeft de populariteit van BDSM doen toenemen. De reden dat het zo populair is, is omdat het in veel mensen een geheim verlangen raakt. Een intens verlangen naar ultieme overgave. Even niet bepalen wat er gebeurt, uiteraard binnen de daarvoor samen afgesproken grenzen. Maar wat houdt BDSM nu precies in en hoe begin je eraan? Maak kennis met deze spannende wereld.

 


Manuele & Orale Kunsten voor Gevorderden

Seks is meer dan alleen penetratie! Waar liggen jouw specialiteiten en waar kun je nog wel wat kennis of tips over de juiste kneepjes & greepjes gebruiken? Mandy onthult tijdens deze Masterclass de grootste geheimen van de seksuele lusten en leert je technieken waarmee je thuis lekker aan de slag kunt. Word een expert in orale en manuele bevrediging.



 


De Sleur de Deur uit 

Wanneer je een tijdje samen bent, raak je al snel in een routine. Het leven gaat ook zo snel! Tijdens deze Masterclass maken we even de pas op de plaats om de vlinders in de buik weer wakker te maken. Mandy vertelt je hoe je elkaar weer opnieuw kunt vinden en hoe je spannende afwisseling kunt toepassen in jouw liefdesleven. Jullie zijn straks niet meer te stoppen!



 


Get Your Sexy Back

Deze Masterclass is speciaal voor iedereen die zich vrouw voelt! Je zet de eerste stappen in het ontwaken van het erotische wezen in jou! How to feel sexy.. in plaats van sexy doen. Want wanneer je je sexy voelt straal je dit uit, wordt je magnetisch. Denk aan een lesje striptease, maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Zo vertelt Mandy je ook over verleidelijke lingerie en hoe spannend een rollenspel kan zijn!

Wil je deelnemen aan één of meer van deze spannende en leerzame workshops? Check: www.miranda.nl/workshops om te zien wanneer ze plaatsvinden. De kosten bedragen €10 per persoon en slechts €15 euro wanneer je als koppel komt. Tijdens deze avonden ontvang je als extra ook nog eens 10% korting in onze winkel. Er is plek voor maximaal 10 mensen per workshop. Twijfel niet want vol=vol.