Senze Vibrating Stimulator Paars

De Senze Vibrating Stimulator is een innovatieve vibrator speciaal ontworpen voor clitoris stimulatie. Het design is speciaal ontwikkeld om jouw meest gevoelige plekken te raken, zowel vaginaal als clitoriaal. Wanneer je de Senze inbrengt masseert hij zacht je lippen, terwijl je van binnen ook intens genot ervaart. 

€ 46,95
Op voorraad
SKU
3006010060

Productomschrijving:

De Senze Vibrating Stimulator is speciaal ontwikkelt voor clitoris stimulatie, en tegelijkertijd ook andere gevoelige plekjes waaronder de lippen rond de clitoris. Door zijn speciale plattere en dikkere kop raakt de Senze Vibrating vibrator precies wat hij moet raken om jou naar een ultiem hoogteput te brengen. Doordat de top van de Senze Vibrating Stimulator gebogen is stimuleert hij tijdens het inbrengen niet alleen intern maar ook aan de buitenkant stimuleert hij jouw intieme plekjes.

De Senze Vibrating Stimulator heeft drie verschillende vibratie snelheden en vier verschillende pulsatie standjes, waardoor er altijd wel een standje bijzit welke jou voorkeur heeft, experimenteer met de Senze Vibrating Stimulator om te zien wat jij lekker vindt.  De Senze Vibrating Stimulator is eenvoudig te bedienen door middel van de drukknopjes aan de voorkant van de stimulator, gewoon blijven drukken tot jij het uitgilt van genot bij het juiste standje. De Senze Vibrating Stimulator is gemaakt van zacht body safe siliconen materiaal, wat soepel over de huid glijdt en heerlijk aanvoelt op en in je lichaam. Hij is waterproof waardoor je de Senze Vibrating Stimulator ook in bad of onder de douche kunt gebruiken. Genieten dus waar en wanneer je wilt met deze Senze Vibrating Stimulator.

Maak je Senze Vibrating Stimulator na gebruik altijd goed schoon  ( ook wanneer je deze in bad of douche hebt gebruikt) met een toy cleaner of met lauw warm water en een mild schoonmaakmiddel. Bij voorkeur zonder parfum, want dit kan op je gevoelige plekjes gaan irriteren. Het goed schoonmaken van je Senze Vibrating Stimulator is niet alleen hygiënisch, goed onderhoud aan je sex speeltjes bevorderd ook nog eens de levensduur. We willen natuurlijk allemaal dat jij zo lang mogelijk van je Senze Vibrating Stimulator kunt genieten.

Gebruik je graag glijmiddel in combinatie met je sex speeltjes, omdat je bijvoorbeeld moeite hebt met vochtig worden, of omdat jij het prettig vindt als alles net wat vochtiger is? Gebruik dan in combinatie met de Senze Vibrating Stimulator glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel is niet schadelijk voor je stimulator en ook dit bevorderd weer zijn levensduur. De Senze Vibrating Stimulator werkt op twee AAA batterijen welke zijn inbegrepen bij de koop. Het advies is wel om altijd reserve batterijen in huis te hebben want het is natuurlijk een enorme afknapper als jij zin hebt om met je Senze Vibrating Stimulator te gaan spelen terwijl de batterijen net leeg zijn. We gaan er immers vanuit dat je veel gebruikt zult maken van dit spannende speeltje.

Productinformatie:

Merk: Toy Joy Designer Edition
Soort: Senze Vibrating Stimulator
Kleur: Paars
Lengte: 13 cm
Diameter buitenkant: 4 cm
Materiaal: Siliconen
Waterproof: Ja 
Batterijen: 2x AAA 
Bijzonderheden: De Senze Vibrating Stimulator heeft een uniek vorm waardoor hij gelijktijdig vele gevoelige plekjes stimuleert.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Toy Joy
materiaal Siliconen
inhoud ml Nee
Color Paars
productlijn Nee
doelgroep dames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account