Sex Opium Liquid

Libido S.O. (Sex Opium) Liquid is de lustopwekker geschikt voor zowel mannen als vrouwen. het zorgt voor een super opgewonde gevoel en een betere doorbloeding.
Gebruik een half flesje Libido Sex Opium Liquid ongeveer 45 minuten voor de sex voor optimaal resultaat. Libido S.O. (Sex Opium) Liquid is een lustopwekkende vloeistof die zowel werkt voor mannen als voor vrouwen. Uiteraard kun je ook samen genieten van een super opgewonden gevoel door een flesje Sex Opium te delen. 

Gemiddeld gebruik je een half flesje Sex Opium per keer wat je inneemt ongeveer 45 minuten voor de sex (voor gebruik goed schudden). Het opgewonden gevoel en de warme tintelingen door heel je lichaam zijn dan ook na 45 minuten merkbaar. Het gevoel kan persoon afhankelijk ongeveer 4 tot 6 uur lang aanhouden. Hierdoor kun je dus een avond lang genieten van intense sex.

Sex opium zorgt voor een betere doorbloeding waardoor een erectie goed tot stand kan komen, en in de meeste gevallen ook langer zal aanblijven dan je normale erectie. Een orgasme zal door je staat van opwinding nog intenser aanvoelen, zowel bij hem als bij haar. 

Sex Opium kan een heftig effect opleveren wanneer je er teveel van gebruikt, suiker of vitamine C kunnen de werking dan wat verminderen.

Let op: Gebruik Libido S.O. (Sex Opium) Liquid niet wanneer je hart problemen hebt of een zwakker hart. En gebruik nooit meer dan een half flesje per keer.

Productinformatie:

Product: Sex Opium 
Soort: Lustopwekkende vloeistof
Kleur: Zwarte vloeistof 
Inhoud: 10 ml
Bijzonderheden: Sex Opium is een lustopwekkende vloeistof zowel voor mannen als voor vrouwen.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

 
Meer informatie
Weight1
MerkSex Opium
KleurBruin
doelgroepdames, heren
Price€ 29,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account