Shock Therapy Electro Pinwheel

De Shock Therapy Electro Pinwheel is uniek in zijn soort. Hij zorgt voor electro stimulatie, maar zijn pinnetjes op de huid zorgen ook voor een prettige ervaring. Hoe harder je drukt hoe heftiger het gevoel.

€ 79,95
Op voorraad
SKU
PD3725-07

Productomschrijving

Electro sex is een unieke manier van genieten. Shock Therapy heeft een complete lijn met producten om hier eindeloos mee te kunnen experimenteren. Zo ook de Shock Therapy Electro Pinwheel

Laat het tandwiel over de huid laat rollen, en de tandjes geven een opwindend gevoel. Je kiest zelf of je ze laat rollen of ze wat dieper in de huid drukt. Door de Shock Therapy Electro Pinwheel aan te sluiten op de Power Unit geven deze tandjes ook nog lekkere stroom stootjes.

Plug de Electro Pinwheel in de Power Unit, je kunt nu de electro schokken verstellen. Schuif de Unit in de bijgeleverde armband en doe deze om je pols zodat je je handen vrij hebt tijdens het genieten, en de unit contact maakt. 

Plaats de pad op de andere arm en plaats deze hand op je partners lichaam om een bi-polaire verbinding te maken. Een andere optie is om de pad op het lichaam van de partner te plakken in plaats van op jezelf en vervolgens de pinwheel te gebruiken.

Je kunt de Power Unit ook als een stimulator gebruiken. Zet hem op "IN" en de Power Unit zal je een heerlijke electro massage geven, of je geeft hem aan een ander.

Wil je de  Electro Pinwheel weer gebruiken, dan zet je de Power Unit op "OUT" en plug je hem weer in de Shock Therapy Electro Pinwheel. 

Inbegrepen zit een gratis blinddoek. Draag deze tijdens het spelen en verhoog de spanning omdat je niet weet wat er komen gaat.

Tip: Gebruik Shock Therapy Electro-Sex Gel bij de Shock Therapy Electro Pinwheel. Deze gel voorkomt irritatie en verhoogt de geleidbaarheid tussen de huid en de Shock Therapy accessoires, waardoor je nog meer kunt genieten. 

Om de stroom nog beter te laten geleiden door de Shock Therapy Electro Pinwheel is The Goldfather een super toevoeging. De geleiding gaat nog beter omdat dit glijmiddel op waterbasis goudvlokjes bevat van 23 karaats. Let op: Gebruik nooit electro sex artikelen wanneer je hart problemen hebt of bijvoorbeeld een pacemaker.

Productinformatie

Merk: Fetish

Soort: Shock Therapy Electro Pinwheel

Kleur: Zwart

Materiaal: Metaal/ABS

Lengte: 18,5 cm

Breedte: 2,6 cm 

Batterijen: 3 Volt blokje inbegrepen

Bijzonderheden: Zowel de electro schokken als de pinnetjes van het wieltje zorgen voor uniek genot.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkFetish
inhoud mlNee
KleurZwart
productlijnNee
doelgroepdames, heren
prijs€ 79,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account