Shock Therapy Fantasy Wand

De Shock Therapy Fantasy Wand is een perfect speeltje wanneer je wilt beginnen met electro sex. Maar hij is natuurlijk ook een super toevoeging voor de gevordere electo sex genieter. Hij heeft 3 verschillende koppen en maar liefst 9 verschillende electro sterktes.

€ 96,95
Op voorraad
SKU
PD3724-05

Productomschrijving

De Shock Therapy Fantasy Wand is een perfecte toevoeging voor je electro sex collectie.

De Wand stimulator heeft drie verschillende opzetstukken waarmee je kunt experimenteren.

Het kleine bolletje wat gemakkelijk op je gevoelige plekjes te houden is is lekker glad en zal de stroom goed geleiden. De wat dikkere kogel vorm is perfect voor vaginale en anale stimulatie en de platte kop voorzien van pinnetjes die voor een heerlijke stimulatie zorgen op de huid. De hulpstukken zijn gemakkelijk te vervangen. Ze zijn voorzien van schroefdraad, waardoor je ze makkelijk vast en los kunt draaien. Maak de hulpstukken goed schoon na gebruik, het beste is met een goede toy cleaner. Dit voorkomt de overdracht van vervelende bacteriën.

Eenmaal je favoriete hulpstuk gekozen kun je de electro schokken gemakkelijk bedienen, en aflezen op het schermpje. Zo kun onthouden welke stand jij het prettigste vindt.

Door het plus knopje een paar seconde ingedrukt te houden ze je de Shock Therapy Fantasy Wand aan. Door middel van de + en - knoppen verstel je de sterkte van de schokken. Je kunt deze verstellen in 9 verschillende sterktes. Om de Shock Therapy Fantasy Wand weer uit te zetten ga je terug naar de laagste stand en hou je de - knop een paar seconde ingedrukt.

Gratis inbegrepen is een love mask. Door deze te dragen weet je niet wat er komen gaat,
en dat maakt het spelen met de Shock Therapy Fantasy Wand nog spannender. 

Om de stroom nog beter te laten geleiden door de Shock Therapy Fantasy Wand is The Goldfather glijmiddel op waterbasis een aanrader. Het bevat 23 karaats goudvlokjes die de stroom nog beter geleiden. Let op: Gebruik nooit electro sex artikelen wanneer je hart problemen hebt of bijvoorbeeld een pacemaker.

Productinformatie

Merk: Fetish

Soort: Shock Therapy Fantasy Wand

Kleur: Zilver

Materiaal: Metaal afgewerkt met ABS kunststof

Lengte: 19,2 cm

Breedte: 2,7 cm 

Batterijen: 1 AA batterij niet inbegrepen

Bijzonderheden: De Shock Therapy Fantasy Wand heeft 3 verschillende hulpstukken en is makkelijk in gebruik.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkFetish
materiaalMetaal
inhoud mlNee
ColorZilver
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account