Shock Therapy Kinky Couples Travel Kit

Verreik je seksleven met nieuwe spanningen met deze Shock Therapy Kinky Couples Travel Kit. De 7,5 cm. lange torpedo gevormde plug sluit je aan op de Electro Power Unit waarna je optimaal kunt genieten van de opwindende e-stimulatie op je meest gevoelige plekjes. Als je vibratie op de plug wilt kun je eenvoudig de draad van de tepelklemmen in de basis van de plug doen. Door zijn specifieke vorm en gladde design kan hij voor zowel vaginaal als anaal genot gebruikt worden. Stimuleer je tepels met de metalen tepelklemmen. De tepelklemmen zijn eenvoudig in gebruik en geven naar heerlijke e-stimulatie ook een fijn druk. Kies een instelling op de Power Unit om de intensiteit te controleren, van een sensuele tinteling naar een kloppende sensatie in slechts enkele seconden. Je kunt kiezen tussen 4 pulsatie standen en klik op de "mode" knop om tussen de 5 frequenties standen te kiezen.

€ 129,95
Op voorraad
SKU
PD3724-00

Verreik je seksleven met nieuwe spanningen met deze Shock Therapy Kinky Couples Travel Kit.
De 7,5 cm. lange torpedo gevormde plug sluit je aan op de Electro Power Unit  waarna je optimaal kunt genieten van de opwindende e-stimulatie op je meest gevoelige plekjes. Als je vibratie op de plug wilt kun je eenvoudig de draad van de tepelklemmen in de basis van de plug doen. Door zijn specifieke vorm en gladde design kan hij voor zowel vaginaal als anaal genot gebruikt worden.
Stimuleer je tepels met de metalen tepelklemmen. De tepelklemmen zijn eenvoudig in gebruik en geven naar heerlijke e-stimulatie ook een fijn druk.
Kies een instelling op de Power Unit om de intensiteit te controleren, van een sensuele tinteling naar een kloppende sensatie in slechts enkele seconden. Je kunt kiezen tussen 4 pulsatie standen en klik op de "mode" knop om tussen de 5 frequenties standen te kiezen.
Tip: Gebruik Shock Therapy Electro-Sex Gel bij de Shock Therapy Kinky Couples Travel Kit. Deze gel voorkomt irritatie en verhoogt de geleidbaarheid tussen de huid en de Shock Therapy accessoires, waardoor je nog meer kunt genieten van de e-stimulatie.

Lengte: 10 cm.
Breedte: 6 cm. 
Kleur: Zwart
Materiaal: Siliconen / ABS / Metaal
Batterijen: 2 x AAA (niet inbegrepen). 

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Fetish
materiaal Siliconen
inhoud ml Nee
Color Zwart
productlijn Nee
doelgroep dames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of