Shock Therapy Luv Paddle

De Shock Therapy Luv Paddle is een kwalitatief lederen paddle die voor een uniek soort billenkoek zorgt. Met Power Unit verstel je zijn schokken van zachte pulsaties naar intense schokken.

€ 89,95
Op voorraad
SKU
PD3723-09

Productomschrijving

De Shock Therapy Luv Paddle is een spannend speeltje wat gebruikt kan worden tijdens de electro sex. Het is een spanking Paddle waar je een uniek soort billenkoek mee geeft, want hij is namelijk op stroom te zetten. Uiteraard kun je hem ook gebruiken zonder stroom.

De Shock Therapy Luv Paddle is gemaakt van kwalitatief leer afgewerkt met metalen studs die zorgen voor de stroom schokjes. Plug de Shock Therapy Luv Paddle in de Power Unit en ze het schuifje op OUT. Nu kun je zijn ritmes en intensiteit verstellen.

Je kunt de Power Unit ook als een losse stimulator gebruiken. Zet de power unit op "IN" en hij zal je een heerlijke electro massage geven, of je geeft de electro massage aan een ander.

Inbegrepen bij de Shock Therapy Luv Paddle is een zwart glanzende blinddoek. Draag de blinddoek tijdens jullie electro spel om de verrassing nog groter te maken en het gevoel nog intenser.

Om de stroom nog beter te laten geleiden door de Shock Therapy Luv Paddle is een glijmiddel als bijv de Gothvader een prettige toevoeging. Dit glijmiddel op waterbasis heeft 23 karaats goudvlokjes die de stroom nog beter geleiden. Let op: Gebruik nooit electro sex artikelen wanneer je hart problemen hebt of bijvoorbeeld een pacemaker.

Productinformatie

Merk: Fetish

Soort: Shock Therapy Luv Paddle

Kleur: Zwart

Materiaal: Leer, Metaal en ABS

Batterijen: 3 volt batterij inbegrepen

Bijzonderheden: Shock Therapy Luv Paddle is een leren spanning paddle die voorzien is van stroom.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Fetish
materiaal Leer
inhoud ml Nee
Color Zwart
productlijn Nee
doelgroep dames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account