Shock Therapy Sack Strap

De Shock Therapy Sack Strap is een riempje wat je om de ballen kunt doen om te genieten van electro schokken. De Power unit waarmee je de schokken bediend is ook los als stimulator te gebruiken.

€ 63,95
Op voorraad
SKU
PD3724-04

Productomschrijving

Shock Therapy Sack Strap is een gewaagd onderdeel uit de Shock Therapy collectie van Fetish. Het is een soort riem die je om de ballen draagt voorzien van pads die voor electro schokken zorgen. De riem is verstelbaar waardoor hij bijna altijd past.

Sluit de pads in de riem aan op de Power unit en zet deze op OUT. Je bent nu klaar om te gaan genieten. Je kunt de sterkte van de pulsaties verstellen met een wieltje aan de zijkant van de power unit, en je kunt voor snel of langzaam pulseren kiezen. Zo zit er altijd wel een combinatie tussen die je naar een ultiem hoogtepunt brengt.

De Power unit is ook los als stimulator te gebruiken. Koppel hem los van de Shock Therapy Sack Strap en zet de power unit op IN. Je bent nu helemaal klaar om een electro massage te geven of jezelf lekker te verwennen.

Om de stroom nog beter te geleiden kun je The Goldfather gebruiken. Dit is een glijmiddel op waterbasis wat 23 karaats goudvlokjes bevat die de stroom nog beter geleiden.

Bij de Shock Therapy Sack Strap zit een gratis oogmasker inbegrepen waarmee je je electro sex spelletje nog spannender maakt.

Let op: Gebruik nooit electro sex artikelen wanneer je hart problemen hebt of bijvoorbeeld een pacemaker.

Productinformatie

Merk: Fetish

Soort: Shock Therapy Sack Strap

Kleur: Zwart

Materiaal: Metaal ABS kunststof en Leer

Batterijen: 1x 3 volt batterij inbegrepen

Bijzonderheden: De Shock Therapy Sack Strap is verstelbaar om de ballen en past bijna altijd.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkFetish
inhoud mln.v.t.
KleurZwart
productlijnn.v.t.
doelgroepheren
prijs€ 63,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account