Shunga Candle Chocolate Excitation Massage Kaars 170 ml.

De Shunga Candle Chocolate Excitation is een massage kaars van 170 ml in een unieke verpakking die er niet alleen mooi uitziet maar ook gemakkelijk is in gebruik. Na slechts 20 minuten branden is de massage olie in de kaars klaar voor gebruik.

€ 19,95
Op voorraad
SKU
3100004475

Productomschrijving:

De Shunga Candle Chocolate Excitation is een massage kaars die de kamer helemaal naar chocolade laat ruiken. Over deze massage kaars heeft Shunga echt goed nagedacht. Zo heeft de massage kaars een super mooie uitstraling, een unieke vorm waarmee je gemakkelijk kunt schenken, en een onderzetter waardoor je de kaars veilig kunt wegzetten.

Hoe werkt de chocolade massage kaars:
Steek de kaars aan net als een normale kaars. In ongeveer 20 minuten smelt het kaarsvet om tot een heerlijke chocolade massage olie. Na deze 20 minuten blaas je de massage kaars uit en de massage olie is klaar om rechtstreeks op de huid te gebruiken voor een heerlijke massage. 
De warme olie op de huid voelt lekker aan en de massage olie is lekker glad en lang werkzaam. 

Het advies is wel de temperatuur van de massage olie uit de kaars eerst op een minder gevoelig stukje van de huid te testen. Uiteraard is de Shunga kaars uitgebreid getest en kan de warme olie direct op de huid worden gebruikt, alleen de één is natuurlijk gevoeliger dan de ander.

De Shunga Candle Chocolate Excitation Massage Kaars is geschikt om meerdere massages mee te geven, natuurlijk is de levensduur wel afhankelijk van hoe lang en vaak je hem gebruikt. De mooie kaars is een perfect cadeau voor iedereen die van heerlijke geuren en ontspanning houdt, kortom voor iedereen. De Shunga Candle Chocolate Excitation massage kaars is natuurlijk ook een spannende toevoeging voor een romantische avond.

Productinformatie:

Merk: Shunga
Soort: Massage kaars
Geur: Chocolade
Inhoud: 170 ml.
Bijzonderheden: Brandt deze Shunga Candle en de kamer zal naar heerlijke chocolade ruiken. Blaas hem na 20 minuten uit, dan is de kaars veranderd in warme massage olie voor heerlijke sensuele massages.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShunga
materiaalOlie
inhoud ml170
ColorTransparant
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account