Shunga Candle Chocolate Excitation Massage Kaars 30 ml.

De Shunga Candle Chocolate Excitation is een massage kaars van 30 ml die de kamer heerlijk naar chocolade laat ruiken. In slechts 20 minuten tijd veranderd de kaars in een blijkje met heerlijk geurende massage olie die rechtstreeks op de huis kan worden gegoten.

De Shunga Candle Chocolate Excitation is een massage kaars die je hele kamer naar lekkere chocolade zal laten ruiken. De kaars zit in een mooi 30 ml. blikje wat je na gebruik weer gemakkelijk kunt afsluiten met het bijbehorende deksel. Steek de kaars 20 minuten voordat je een heerlijke massage wilt geven of ontvangen aan zodat de massageolie de kans krijgt om te smelten.

Het kaarsvet van de Shunga Candle Chocolate Excitation massage kaars zal omsmelten tot een massageolie die heerlijk warm aanvoelt op de huid en lekker lang blijft werken. Nadat je de massage kaars hebt uitgeblazen kun je de olie rechtstreeks op de huid gieten en gebruiken. Test de temperatuur van de massageolie voor de zekerheid altijd eerst even op een minder gevoelig plekje van de huid.

De Shunga Candle Chocolate Excitation massage kaars is meer dan één keer te gebruiken, zolang er kaarsvet in het blikje zit kan deze worden omgezet tot massageolie. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van hoeveel je gebruikt. Het is een spannend cadeau voor je partner, maar het kan ook een perfect hulpmiddel zijn bij het plannen van een romantische avond.

Merk: Shunga
Soort: Massage kaars
Geur: Chocolade
Inhoud: 30 ml.
Bijzonderheden: De Shunga Candle Chocolate Excitation is door zijn formaat eenvoudig mee te nemen en neer te zetten. Je kunt er elke kamer mee naar chocolade laten ruiken. Blaas hem na 20 minuten uit, dan is de kaars gesmolten en blijft er massageolie over. Hiermee kun je overheerlijke massages geven.

Meer informatie
Weight1
MerkShunga
inhoud ml30
KleurTransparant
doelgroepdames, heren
Price€ 7,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account