Shunga Candle Zenitude Exotic Green Tea Massage Kaars 30 ml

Shunga Candle Zenitude Exotic Green Tea is een massage kaars van 170 ml is een super luxe verpakking. Het kaarsvet smelt in slechts 20 minuten om in een heerlijk geurende en lekker zachte massage olie die je rechtstreeks op de huid kunt schenken.

De Shunga Candle Zenitude Exotic Green Tea is een massage kaars die de kamer waarin hij wordt gebruikt heerlijk naar groene thee laat geuren. Over alles bij deze massage kaars is nagedacht, zo heeft hij een super mooie uitstraling, een handige vorm waarmee je gemakkelijk kunt schenken en een onderzetter waardoor je de kaars gemakkelijk kunt wegzetten.

Hoe werkt de Shunga massage kaars: Je steekt de kaars aan net als een normale kaars, gewoon bij het lontje. Het kaarsvet heeft ongeveer 20 minuten nodig om om te smelten tot een massageolie dus houdt hier rekening mee. Na 20 minuten branden blaas je de massage kaars uit en de massageolie is klaar om rechtstreeks op de huid te gebruiken. Het voelt heerlijk warm aan en blijft lekker lang werkzaam.

Het advies is wel de temperatuur van de massageolie eerst op een minder gevoelig stukje van je huid te testen. Natuurlijk is de Shunga kaars uitvoerig gestest en kan de warme olie rechtstreeks op de huid worden gebruikt, alleen sommige mensen zijn natuurlijk gevoeliger dan andere.

De Shunga Candle Zenitude Exotic Green Tea Massage Kaars is geschikt voor meerdere massages, natuurlijk is zijn levensduur wel afhankelijk van hoe lang en vaak je hem gebruikt. Deze mooie kaars is een uniek cadeau voor iedereen die van heerlijke geuren en ontspanning houdt, kortom dus voor iedereen. De Shunga Candle Zenitude Exotic Green Tea massage kaars is natuurlijk ook een (super) toevoeging voor een romantische avond.

Merk: Shunga
Soort: Massage kaars
Geur: Groene thee
Inhoud: 30 ml.
Bijzonderheden: Als je deze kaars brandt, zal het aroma van groene thee door de kamer verspreiden. Blaas de kaars na 20 minuten uit, de kaars is dan gesmolten en er blijft warme massageolie over, waarmee je heerlijke massages kunt geven. 

Meer informatie
Weight1
MerkShunga
inhoud ml30
KleurTransparant
doelgroepdames, heren
Price€ 7,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account