Shunga Stimulerende Dragon Creme

Dragon Creme is een unieke toevoeging voor je sexleven. Met deze creme zullen beide partners genieten van een heerlijk afwisselend warm en koud effect. Hij geniet eerst want de creme gaat rechtstreeks op de penis, zei begint met genieten tijdens de penetratie wanneer de creme wordt overgebracht.

Productomschrijving:

Dragon creme van Shunga is een super toevoeging voor je sexleven, want beide zullen hier optimaal van genieten. 
De creme is 100% natuurlijk, het bestaat uit natuurlijke extracten en kruiden, die samen voor een unieke ervaring gaan zorgen.
Waar wacht je nog op? Geef je sexleven een boost met Dragon Creme!

Wat doet Dragon Creme en hoe gebruik je het:

Dragon creme zorgt voor een afwisselend effect van warm en koud wat voor extra stimulatie zorgt, zowel bij hem als bij haar.
Smeer een kleine hoeveelheid Dragon creme op de schacht van de penis, en het effect zal binnen enkele minuten merkbaar zijn. Ook voor vrouwen is de Shunga Dragon creme een heerlijke toevoeging, want tijdens de penetratie wordt de creme natuurlijk overgebracht en ervaar je als vrouw hetzelfde warm en koud effect. Dit zal ook haar genot flink versterken en een orgasme zal sneller worden bereikt.

De Dragon creme is makkelijk in te masseren. Hij heeft een witte kleur die transparant wordt wanneer je hem op de schacht masseert.  Voor zover bekend heeft deze natuurlijke creme geen vervelende bijwerkingen, maar we adviseren de creme altijd eerst op een minder gevoelig deel van je lichaam te testen. 

Productinformatie:

Merk: Shunga
Soort: Dragon Creme
Kleur: Wit en na aanbrengen transparant
Inhoud: 60 ml
Bijzonderheden: Dragon Creme zorgt zowel bij mannen als bij vrouwen voor een afwisselend warm en koud effect.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShunga
inhoud mln.v.t.
KleurWit
productlijnn.v.t.
doelgroepheren
prijs€ 39,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account