Shunga Massage Oil Passion

De Shunga Massage Oil Passion is een kwalitatieve massage olie die garant staat voor een passionele massage. De olie voelt heerlijk glad aan en laat je huid naar appels geuren.

€ 19,95
Op voorraad
SKU
3100002746

Productomschrijving:

Shunga Massage Oil Passion is het begin van een passionele massage. De massage zorgt voor ontspanning en de massage olie zorgt tegelijkertijd voor heerlijke stimulatie waarna een passionele massage zal volgen. Een massage is natuurlijk ideaal als voorspel, zeker een body to body massage. Iedere aanraking zal intens aanvoelen en de ontspanning zorgt ervoor dat je open staat voor alles wat komen gaat, je laat jezelf helemaal gaan.

Shunga Massage Oil passion bestaat uit natuurlijke oliën, en heeft een heerlijke geur van appels, die achterblijft op je huid. Alle massage olie van Shunga is transparant van kleur en voelt niet plakkerig aan. De massage olie is gemakkelijk te doseren door middel van de doseer dop. Hierdoor zul je dus geen massage olie verspillen. De sierlijke transparante fles bevat 250 ml massage olie. Je kunt lekker lang met deze fles doen want je hebt maar weinig massage olie nodig voor ultiem resultaat. De olie trekt uiteindelijk in de huid maar is ook gemakkelijk afwasbaar.

Voor een nog intensere en nog meer ontspannende massage kun je de Passion massage olie opwarmen voor gebruik. Doe dit door de fles in warm water te leggen, de olie past zich aan aan de temperatuur van het water en zal lekker warm aanvoelen op de huid.

Productinformatie:

Merk: Shunga
Soort:
Massage Oil Passion
Geur: Appels
Inhoud: 250 ml.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShunga
inhoud ml250
KleurTransparant
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 19,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account