Shunga Rain Of Love Stimulerende G-spot Gel

De Rain Of Love is een Stimulerende Gel speciaal ontwikkelt voor je G-spot. Nog nooit een G-spot orgamse ervaren? Je weet niet wat je mist! Bij deze gel is een handleiding inbegrepen waarin je leert je G-spot te vinden en stimuleren, en deze creme maakt alles nog intenser.

€ 39,95
Op voorraad
SKU
3100003537

Productomschrijving:

De Rain Of Love is een Stimulerende Gel van het merk Shunga. Deze gel is speciaal ontwikkelt om je G-spot nog gevoeliger te laten aanvoelen waardoor een orgasme sneller zal worden bereikt. Een G-spot orgasme is een intense ervaring die je nooit zult vergeten. 

Heb jij je G-spot al gevonden? Bij de Rain of Love stimulerende gel zit een boekje inbegrepen met volop tips waarmee je gemakkelijker je G-spot opspoort en leert om deze optimaal te stimuleren.

Gebruiksaanwijzing Rain of Love stimulerende gel: 
1. Doe een beetje Rain Of Love creme op je middelvinger.
2. Schuif je vinger voorzichtig naar binnen in de vorm van een kommetje (gebruik eventueel de handleiding voor extra uitleg).
3. Wrijf de creme op je g-spot en masseer deze. Je voelt nu opwinding opkomen. 
4. Begin met het liefdes spel. Dit kan zowel met uw partner als met een g-spot vibrator en geniet van meerdere intense g-spot orgasmes. 

De stimulerende G-spot gel is inwendig te gebruiken, test de gel altijd op een minder gevoelig plekje van je lichaam om eventuele allergische reacties op gevoelige plekje te voorkomen.

Productinformatie:

Merk: Shunga
Soort: Stimulerende gel
Inhoud:
 30 ml.
Bijzonderheden: De Rain Of Love is een creme dat speciaal is ontworpen om de G-spot te stimuleren voor intense orgasmes.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShunga
materiaalGel
inhoud mlNee
ColorWit
productlijnNee
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account