Silhouette S9 Vibrator Rood

De Silhouette S9 is een basis vibrator in de kleur rood gemaakt van siliconen materiaal. Hij is (USB) oplaadbaar, 100% waterproof en hij heeft 5 verschillende vibratie standen die je ook in snelheid kunt verstellen.

€ 79,95
Op voorraad
SKU
SE-4591-15-3

Productomschrijving:

De Silhouette S9 is een basic staaf vibrator met een stevige kop. Hij is gemaakt van lekker zacht en flexibel siliconen materiaal. Het mooie van deze top vibrator is dat je hem in verschillende standen kunt buigen en zo blijft hij ook staan tot je hem weer buigt. Zo kun je afwisselen in welke plekjes hij je zal gaan verwennen. De vibrator is geschikt voor zowel inwendige als uitwendige stimulatie.

De Silhouette S9 vibrator laat je genieten van 5 verschillende vibratie standen die je ook nog eens kunt verstellen in snelheid. Je zet de vibrator aan door kort op de bovenste  drukknop te drukken. Als je deze vibrator binnen krijgt zit er een speciale travel-lock op, deze moet je natuurlijk even uitzetten. Dit doe je door beide knoppen 4 seconden tegelijk ingedrukt te houden als je hem eenmaal hebt aangezet. Eenmaal aan verstel je de verschillende vibratie patronen door kort op de onderste knop te drukken. Wanneer je je favoriete vibratie standje hebt gevonden kun je hem harder laten vibreren door de bovenste knop langer ingedrukt te houden en door de onderste knop ingedrukt te houden laat je hem weer wat zachter vibreren.

Wil je glijmiddel gebruiken in combinatie met de Silhouette S9 vibrator? Dan kan dat! Wanneer je kwalitatief glijmiddel gebruikt kun je zowel glijmiddel op siliconen basis als glijmiddel op waterbasis gebruiken. Maak hem wel goed schoon als je klaar bent met genieten. Het beste is hem te reinigen met een goede toy cleaner. Deze werkt niet alleen heel eenvoudig maar ook anti-bacterieel waardoor vervelende infecties kunnen worden voorkomen. De Silhouette S9 vibrator is compleet waterproof dus wanneer de toycleaner eenmaal is ingetrokken kun je hem afspoelen rechtstreeks onder de kraan. Ook kun je deze top vibrator mee in bad of onder de douche nemen om ontspannen te genieten.

De Silhouette S9 vibrator is (USB) oplaadbaar met de bijgeleverde oplader. Doe dit meteen na het schoonmaken zodat hij weer start klaar ligt voor een volgende keer gebruik.


Productinformatie:

Merk: California Exotic Novelties
Soort: Basis vibrator
Kleur: Rood
Materiaal: Siliconen
Lengte: 21,2 cm
Doorsnede: 2,6 cm
Vibratie mogelijkheden: 5 verschillende vibratie patronen verstelbaar in verschillende snelheden 
Batterijen: USB Oplaadbaar. Je krijg van ons een gratis stekker cadeau, waarmee je de Silhouette ook in het stopcontact kunt opladen. 
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkCalifornia Exotic Novelties
materiaalSiliconen
inhoud mln.v.t.
ColorRood
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account