Sir Richard´s Classic Ribbed Condooms 12-Pack

De Sir Richard´s Classic Ribbed condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex en helemaal vrij van chemische stoffen. Deze super safe condooms zijn voorzien van ribbels over het hele condoom voor nog meer extra genot.

€ 12,95
Op voorraad
SKU
858979004013

Productomschrijving:

Een condoom is bedoeld om je te beschermen tegen (ongewenste) zwangerschap en SOA’s maar wist je dat er ook condooms bestaan met een spannende extra toevoeging zodat je nog meer zult genieten van de sex?

De condooms van Sir Richards zijn uniek omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke rubber latex, en de condooms zijn ook vrij van chemische toevoegingen.
Uiteraard zijn deze condooms wel even safe als andere condooms. De Classic Ribbed condooms van Sir Richard’s zijn immers uitvoerig getest.

De condooms van Sir Richard’s Classic Ribbed hebben een prettige pasvorm en de condooms zijn voorzien van een dun laagje siliconen glijmiddel waardoor ze makkelijker glijden. Deze Classic Ribbed condooms zijn voorzien van heerlijke ribbels waardoor je nog meer genot zult ervaren tijdens de sex.
Deze verpakking is een twaalf stuk verpakking waarbij de condooms per stuk zijn verpakt. Zorg dat je altijd een condoom bij je hebt, zo kom je nooit voor verrassingen komt te staan. 

Door het kopen van deze condooms ben je niet alleen gegarandeerd van Safe Sex, je helpt er ook nog een ander mee. Sir Richard’s doneert voor iedere verkochte condoom één condoom aan een goed doel. Als koper kun je meestemmen welk goed doel het zal worden.

Product informatie:

Soort condoom: Sir Richard’s Classic Ribbed condooms
Aantal stuks per verpakking: 12 stuks condooms apart verpakt.
Materiaal van het condoom: Natuurlijk rubber Latex
Glijmiddel op/in het condoom: Ja
Soort Glijmiddel op/in het condoom: Siliconen basis
Kleur van het condoom: Transparant
Smaak van het condoom: smaakloos
Structuur van de condoom: Ribbels
Unieke eigenschappen: Het condoom heeft ribbels voor extra genot
Nominale breedte: 52 mm.
Dikte van het condoom: Normaal
Bewaaradvies: Bewaar je condooms altijd op een droge, koele en liefst donkere plek.
Gebruik je condoom niet na de houdbaarheidsdatum welke je op de verpakking kunt vinden, dit om optimale bescherming te garanderen. 

Meer informatie
Gewicht1
MerkSir Richard's
materiaalLatex
inhoud mlNee
ColorTransparant
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account