Sir Richard´s Extra Large Condooms 12-Pack

Sir Richard´s Extra Large zijn zoals de naam al zegt extra groot, zowel in de lengte als in de breedte. De Extra Large condooms van Sir Richard's zijn gemaakt van 100% natuurlijke rubber latex, en ze zijn zonder chemische toevoegingen gemaakt.

€ 12,95
Op voorraad
SKU
858979004037

Productomschrijving:

De Sir Richard’s Extra Large condooms beschermen je tegen ongewenste zwangerschap en SOA’s. Maar Sir Richard’s heeft ook condooms in de  collectie met net dat beetje extra. Zo kun je nog meer van de veilige sex genieten. Zo hebben de Sir Richard’s Condooms Extra large letterlijk een beetje extra, ze zijn namelijk extra lang en extra breed. We hebben immers niet allemaal dezelfde maat.

Sir Richard’s condooms zijn hele unieke condooms. De condooms zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijke rubber latex, en de condooms hebben geen chemische toevoegingen. Uiteraard zijn de Sir Richard’s condooms even safe als andere condoom merken. De Extra Large condooms van Sir Richard’s zijn uitvoerig getest en super safe.

De Sir Richard’s Extra Large condooms hebben een goede pasvorm en de Extra Large condooms zijn voorzien van een dun laagje glijmiddel op siliconen basis. Het siliconen glijmiddel blijft lekker lang werkzaam en is niet schadelijk voor het condoom, en het glijmiddel zorgt er natuurlijk voor dat het glijden een stuk makkelijker gaat.

Deze Sir Richard’s verpakking bevat twaalf stuks condooms, welke per stuk zijn verpakt. Kom niet voor verrassingen te staan, en zorg ervoor dat je altijd een condoom bij je hebt.

Door het gebruiken van Sir Richard’s condooms ben je niet alleen gegarandeerd van Safe Sex, je helpt ook een ander. Sir Richard’s doneert voor iedere verkochte condoom één condoom aan een goed doel. Als koper kun je zelfs meestemmen aan welk goed doel Sir Richard’s zal doneren.

Product informatie:

Soort condoom: Sir Richard’s Extra Large
Aantal stuks per verpakking: 12 stuks condooms apart verpakt.
Materiaal van het condoom: Natuurlijk rubber Latex
Glijmiddel op/in het condoom: Ja
Soort Glijmiddel op/in het condoom: Siliconen basis
Kleur van het condoom: Transparant
Smaak van het condoom: smaakloos
Structuur van de condoom: Glad
Unieke eigenschappen: Het condoom is extra breed en extra lang
Nominale breedte: 56 mm.
Dikte van het condoom: Normaal
Bewaaradvies: Bewaar je condooms altijd op een droge, koele en liefst donkere plek.
Gebruik je condoom niet na de houdbaarheiddatum welke je op de verpakking kunt vinden, dit om optimale bescherming te garanderen. 

Meer informatie
Gewicht1
MerkSir Richard's
materiaalLatex
inhoud mlNee
ColorTransparant
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account