Sir Richard´s Pleasure Dots Condooms 12-Pack

Sir Richard´s Pleasure Dots zijn condooms van natuurlijk rubber latex en zonder chemische toevoegingen. De Pleasure dots condooms hebben spannende nopjes welke voor nog meer genot zorgen tijdens de safe sex.

€ 12,95
Op voorraad
SKU
858979004020

Productomschrijving:

Een condoom beschermt je tegen Soa’s en ongewenste zwangerschap maar er zijn ook condooms met net dat beetje extra zodat je nog meer van de safe sex kunt genieten? Zo ook deze Sir Richard's Pleasure Dots condooms.

Sir Richards condooms zijn unieke condooms omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke rubber latex, en vrij zijn van chemische toevoegingen. Uiteraard zijn de Sir Richard’s condooms wel net zo safe als latex condooms. De Pleasure Dots condooms van Sir Richard’s zijn uitvoerig getest.

De Sir Richard’s Pleasure Dots condooms hebben een prettige pasvorm en hebben een dun laagje siliconen glijmiddel waardoor het glijden makkelijker zal gaan. Deze Pleasure Dots condooms hebben heerlijke nopjes voor nog meer genot tijdens de sex. Deze verpakking is een twaalf stuk verpakking. De condooms per stuk zijn verpakt. Zorg dat je altijd een condoom bij je hebt, zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan. 

Door het kopen van deze Sir Richard’s condooms ben je niet alleen gegarandeerd van Safe Sex, je helpt er ook nog een ander mee. Sir Richard’s doneert voor iedere verkochte condoom één condoom aan een goed doel. Als koper kun je meestemmen welk goed doel het zal worden.

Product informatie:

Soort condoom: Sir Richard’s Pleasure Dots condooms
Aantal stuks per verpakking: 12 stuks condooms apart verpakt.
Materiaal van het condoom: Natuurlijk rubber Latex
Glijmiddel op/in het condoom: Ja
Soort Glijmiddel op/in het condoom: Siliconen basis
Kleur van het condoom: Transparant
Smaak van het condoom: smaakloos
Structuur van de condoom: Nopjes
Unieke eigenschappen: Het condoom heeft nopjes voor extra genot
Nominale breedte: 53 mm.
Dikte van het condoom: Normaal
Bewaaradvies: Bewaar je condooms altijd op een droge, koele en liefst donkere plek.
Gebruik je condoom niet na de houdbaarheiddatum welke je op de verpakking kunt vinden, dit om optimale bescherming te garanderen. 

Meer informatie
Gewicht1
MerkSir Richard's
materiaalLatex
inhoud mlNee
ColorTransparant
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account