Soft Bondage Touw 3 Meter Wit

De Soft Bondage 3 Meter is bondage touw in de kleur wit. Het bondage touw is gemaat van 100% nylon waardoor het stevig is en toch niet zal snijden. Leg de juiste knoop en laat je partner niet ontsnappen.

€ 14,95
Op voorraad
SKU
7055

Productomschrijving:

Dit kwalitatieve soft bondage touw van Rimba in de kleur wit mag niet ontbreken in jullie SM collectie. Het is een bondage touw van 3 meter lang waardoor je partner kunt vastbinden zoals jij wil. Polsen aan elkaar of enkels aan elkaar? Of bindt je hem of haar toch liever aan een meubelstuk zoals een stoel of een bedrand vast?

Het touw is gemaakt van 100% nylon, een super sterk materiaal maar wat niet in de huid zal snijden. leg de juiste knoop aan en je partner kan geen kant meer op.

Laat jij je overmeesteren of ben je toch liever de baas?

Wie er ook zal worden vastgebonden, ieder zal op zijn eigen manier genieten. Degene die vastgebonden is geeft zich helemaal over en geniet, en de meester kan zichzelf lekker helemaal laten gaan, want de ander kan geen kant meer op. Ook al houdt je beide van SM, spreek voordat je er aan begint een duidelijk code woord af zodat je beide weet hoever je kunt gaan, en het spel voor allebei spannend blijft.

Het soft bondage touw is leverbaar in diversen kleuren en lengte. Bekijk de uitgebreide collectie op onze webshop, en kies het bondage touw waarmee jullie je fantasie werkelijkheid kunnen laten worden.

Productinformatie: 

Merk: Rimba

Soort: Bondage touw

Kleur: Wit

Lengte: 3 meter

Materiaal: Nylon

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Rimba
materiaal Nylon
inhoud ml Nee
Color Wit
productlijn Nee
doelgroep dames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account