Soft Bondage Touw 7 Meter Wit

Soft Bondage 7 Meter is bondage touw in de kleur wit gemaakt van 100% nylon. Nylon is lekker stevig en goed te knopen. Het zit goed vast (met de juiste knoop) maar zal niet snel in je huid gaan snijden.

Productomschrijving:

Wie is de baas en wie laat zich overmeesteren? Dit soft bondage touw in de kleur wit mag zeker niet ontbreken in jullie speeltjes collectie, want je kunt er echt heel veel kanten mee op. Het touw is gemaakt van lekker stevig nylon, wat makkelijk te knopen is en niet vervelend aanvoelt op de huid.

wie gaat wie vastbinden? Of wisselen jullie af?

Wie er ook zal worden vastgebonden, spreek voordat jullie beginnen altijd een code woord of gebaar af, zodat het voor beide spannend blijft en voor herhaling vatbaar is. Dit soft bondage touw is 7 meter lang. Hierdoor kun je het gebruiken om zowel de benen (enkels) als de armen (polsen) vast te binden. Of je maakt een combinatie van beide, dat kan ook erg spannend zijn. Ook kun je je partner vastbinden aan verschillende meubelstukken, een stoel leent zich er perfect voor. Zo kan je partner natuurlijk geen kant meer op, en zit er niets anders op volledige overgave.

Het Soft bondage touw van Rimba is leverbaar in verschillende lengte (3,5,7,10,15, en 20 meter) en in verschillende kleuren. Bekijk op onze webshop de categorie Tape en Touwen voor de complete collectie soft bondage touw. Kies het touw waar jullie de meeste kanten mee op kunnen en laat het bondage spel beginnen.

Productinformatie: 

Merk: Rimba

Soort: Bondage touw

Kleur: Wit

Lengte: 7 meter

Materiaal: Nylon

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkRimba
KleurWit
doelgroepdames, heren
Price€ 24,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account