Soft Bondage Touw 15 Meter Wit

Soft Bondage 15 Meter is een bondage touw in de kleur wit, dat gemaakt is van een lekker stevig nylon materiaal. Het is makkelijk te knopen en zal niet snel in de huid snijden.

Productomschrijving:

Wat zeker niet mag ontbreken in jullie bondage/SM collectie is dit Soft Bondage touw van het kwalitatieve merk Rimba. Door de lange lengte van 15 meter kun je er alle kanten mee op. Het touw is van nylon gemaakt, een stevig materiaal wat makkelijk te knopen is. Bondage is een spannend spel voor de gevorderde maar ook voor de beginnende bondage liefhebber, want je weet nooit  wat komen gaat. Degene die vastgebonden wordt geeft zich compleet over, en geniet van wat komen gaat.

Eenmaal vastgebonden kan de “meester” zich lekker laten gaan, en met degene die vastgebonden is doen wat hij of zei wil. Je kunt het soft bondage touw gebruiken om de voeten (enkels) vast te binden, of de handen (polsen). Maar je kunt ze ook beide vastmaken, of aan elkaar. Net welke positie de meester wil. Ook is het 15 meter lange bondage touw lang genoeg om bijvoorbeeld de handen en/of benen aan een meubelstuk zoals stoel of een bed vast te binden. Het soft bondage touw van Rimba is leverbaar in verschillende lengte (3,5,7,10,15,20 meter) en kleuren. Bekijk de complete collectie bondage touw op onze webshop.

Productinformatie: 

Merk: Rimba

Soort: Bondage touw

Kleur: Wit

Lengte: 15 meter

Materiaal: Nylon

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkRimba
KleurWit
doelgroepdames, heren
Price€ 46,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account