Splash Original Waterbasis Glijmiddel 100 ml.

De Splash Original is een glijmiddel op Waterbasis van 100 ml wat lekker vochtig is en vervelende wrijving helpt te voorkomen tijdens de sex of mastruberen.
Het is gemakkelijk te doseren en is geur, kleur en smaakloos.

€ 9,95
Op voorraad
SKU
8718546543241

Productomschrijving:

Splash Original glijmiddel is een kwalitatief glijmiddel van Toy Joy op waterbasis die lekker lang vochtig blijft. Het glijmiddel zit in een makkelijk te doseren flesje met klap dopje wat je gemakkelijk weer kunt afsluiten.

Glijmiddel voorkomt wrijving tijdens het penetreren, ook wanneer je zelf moeite hebt met vochtig worden. Ook laat dit glijmiddel je gevoelige plekjes nog gevoeliger aanvoelen waardoor je optimaal van sex of het mastruberen kunt genieten en je gemakkelijker een orgasme kunt bereiken.

Je kunt dit glijmiddel op waterbasis zo vaak gebruiken als jij prettig vindt of nodig hebt, en je kunt de hoeveelheid ook aanpassen op gevoel. Het glijmiddel is goed te combineren met alle verschillende sex speeltjes zoals een vibrator of een vibrerend eitje. Het is niet schadelijk voor je sex toys. Het is smaak, geur en kleurloos en laat geen vervelende vlekken achter.

Splash Original is geen voorbehoedmiddel, het bevat geen zaaddodende pasta en beschermt je niet tegen (ongewenste) zwangerschap of SOA’s. Om je hier tegen te beschermen gebruik je altijd een condoom. Dit glijmiddel is niet schadelijk voor latex condooms. Je kunt het dus veilig combineren met een condoom voor safe sex.

Productinformatie:

Merk: Splash
Soort: Original Glijmiddel
Basis: Waterbasis
Inhoud: 100 ml
Bijzonderheden: De Splash Original is geur- en smaakloos en kan in combinatie worden gebruikt met latex-condooms.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkToy Joy
materiaalWater basis
inhoud ml100
ColorTransparant
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account