Spread-Eagle Slut Masturbator Blank

De Spread-Eagle Slut is een Masturbator Body die heerlijk aanvoelt en er aantrekkelijk uitziet. Hij is voorzien van twee verschillende openingen waardoor je haar zowel anaal als vaginaal kunt nemen.

Productomschrijving:

De Spread-Eagle Slut is een masturbator Body met een realistische look and feel. Het flexibele TPE waarvan hij is gemaakt voelt heerlijk aan rondom de penis. Deze masturbator is voorzien van twee openingen zodat je haar zowel anaal als vaginaal kunt nemen.

De schaamlippen zijn ook tot in detail nagemaakt zodat je ook tijdens het naar binnen treden optimale stimulatie hebt. Sluit je ogen en laat jezelf lekker gaan. Wil je glijmiddel gebruiken om het glijden gemakkelijker te laten verlopen? Gebruik dan glijmiddel op waterbasis (sample inbegrepen). Glijmiddel op waterbasis blijft lekker lang vochtig en je kunt er zoveel van gebruiken als je zelf prettig vindt. Ook kun je het gebruik zo vaak herhalen al je zelf nodig denkt te hebben. Glijmiddel op siliconen basis maakt het TPE waarvan de masturbator is gemaakt erg glad waardoor je je grip verliest, vandaar dat we dit niet adviseren. 

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je Spread-Eagle Slut kunnen genieten, zorg er daarom voor dat hij goed wordt onderhouden. Maak hem na gebruik goed schoon, dit kan rechtstreeks onder de kraan. De openingen van deze masturbator lopen door waardoor je hem goed kunt schoonspoelen. Een condoom gebruiken is echter wel een aanrader, omdat hij dan nog gemakkelijker te reinigen is. Eenmaal schoongemaakt talk je je Spread-Eagle Slut masturbator lekker in met talkpoeder. Dit zorgt ervoor dat het materiaal niet kan gaan scheuren en mooi blijft. Het talkpoeder (sample inbegrepen) trekt in het materiaal, dit hoef je dus niet af te poetsen.

Productinformatie:

Merk: Pipedream
Soort: Masturbator body
Model: Vagina en anus
Kleur: Blank
Materiaal: TPR en TPE
Lengte: 19,5 cm
Diameter: 
19,5 cm
Batterijen: N.v.t.
Bijzonderheden: De Spread-Eagle Slut heeft een vagina en een anus ingang en is van compact formaat. Bijgevoegd zijn gratis talkpoeder, glijmiddel en toycleaner.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkPipedream
inhoud mln.v.t.
KleurFlesh
productlijnn.v.t.
doelgroepheren
prijs€ 199,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account