The Assifier Buttplug Transparant Blauw

The Assifier is een Buttplug van lekker flexibel TPE kunststof in een conische vorm. Hij heeft een vrolijke blauwe kleur en zal jou als geen ander lekker anaal verwennen.

Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 6,00
Op voorraad
SKU
519693

Productomschrijving:

The Assifier is een Buttplug gemaakt van lekker flexibel TPE kunststof. Hij heeft een conische vorm wat wil zeggen dat hij van smal naar breder uitloopt. Hierdoor is hij gemakkelijk in te brengen en kunnen beginnende anaal genieters hem stapje voor stapje verder inbrengen.

Om het inbrengen wat te versoepelen kun je natuurlijk glijmiddel gebruiken. Anaal glijmiddel is in dit geval een aanrader. Anaal glijmiddel is meestal iets dikker dan normaal glijmiddel en in de meeste gevallen werkt het ook verdovend en verzorgend voor de anus.

Aan de onderkant heeft The Assifier is een Buttplug een breed stuk waarmee je hem makkelijk vast kunt houden en waarmee je hem heen en weer kunt bewegen. Ook zorgt dit stuk ervoor dat de buttplug niet naar binnen kan schieten.

Maak de The Assifier is een Buttplug na gebruik goed schoon, het beste is met een goede toy cleaner. Deze werken meestal anti-bacterieel waardoor je vervelende infecties helpt te voorkomen.

Productinformatie:

Soort: Buttplug Small

Kleur: Transparant blauw

Materiaal: TPE

Lengte: 7 cm

Doorsnede: 2,2 cm

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Overig
materiaal TPE
inhoud ml n.v.t.
Color Blauw
productlijn n.v.t.
doelgroep heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of