Erotisch Boek: The Big Penis Book

Dit flinke boek is rijkelijk geïllustreerd met meer dan 400 historische foto´s van spectaculaire mannelijkheden, incl. zeldzame foto´s van de legendarische John Holmes.

€ 39,95
Op voorraad
SKU
9783836526616

Als het om plezier gaat maakt de grootte niet uit, want we weten allemaal dat het niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit gaat. Maar laten we toegeven: een grote penis is zonder twijfel overtuigend. Wat er ook in de mode is, de grote penis raakt nooit uit.
Dit flinke boek is rijkelijk geïllustreerd met meer dan 400 historische foto´s van spectaculaire mannelijkheden, inclusief zeldzame foto´s van de legendarische John Holmes. De meerderheid van de foto´s is uit de jaren 70, toen fotografen door de seksuele revolutie voor het eerst de man geheel naakt mochten afbeelden. Fotografen in dit boek zijn o.a. Bob Mizer van Athletic Model Guild, David Hurles van Old Reliable, Colt, Falcon, Sierra Domino, Third World en Champion Studios die allemaal geïnterviewd of geprofileerd zijn in deze uitgave, tevens met informatie over al hun modellen.
Als klap op de vuurpijl sluit het boek met een speciale verrassing te vergelijken met die uit het Guinness Book of Records van Norma Stitz zoals afgebeeld in ‘The Big Book of Breasts’.
Taal: Engels, Duits en Frans.
Lengte: 30 cm.
Breedte: 30 cm.

Meer informatie
Gewicht0
MerkOverig
materiaalPlastic
inhoud mlNee
ColorMulti colored
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account