The Goldfather Electro Glijmiddel 250 ml

De The Goldfather is een glijmiddel op waterbasis basis speciaal om te gebruiken tijdens het spelen met My Stim electro toys. Het bevat 23 karaats goudvlokjes die zorgen voor een nog betere geleiding van stroom.

€ 15,95
Niet op voorraad
SKU
46631

Productinformatie:

De The Goldfather is een glijmiddel op waterbasis speciaal ontwikkelt om te gebruiken met je My Stim electro sex speeltjes. Het blijft lekker lang vochtig en zorgt voor een betere geleiding van de stroom, doordat het 23 karaats goudvlokjes bevat. Ook is het glijmiddel niet schadelijk voor je My Stim sex speeltjes.

The Goldfather glijmiddel is dermatologisch getest en het zorgt er voor dat je gevoelige plekjes nog gevoeliger aanvoelen. The Goldfather is geen voorbehoedsmiddel, het beschermt je niet tegen (ongewenste) zwangerschap en SOA’s. Om jezelf tegen zwangerschap of SOA’s te beschermen gebruik je altijd een condoom. The Goldfather is niet schadelijk voor latex condooms en dus veilig te combineren.

The Goldfather zit in een handige 250 ml pomp fles waardoor je het glijmiddel gemakkelijk kunt doseren. Het glijmiddel is vet vrij en heeft de juiste PH waarde zodat het de PH waarde van de vagina niet aantast. Het glijmiddel is oplosbaar in water waardoor eventuele vlekken goed te verwijderen zijn.

Kortom: The Goldfather is een echte aanrader om te gebruiken tijdens het spelen met je My Stim speeltjes.

Productinformatie:

Merk: My Stim

Soort: Electro glijmiddel

Basis: Waterbasis

Inhoud: 250 ml.

Bijzonderheden: De Goldfather glijmiddel is speciaal te gebruiken voor electro sex. Het glijmiddel zorgt dat bijvoorbeeld de speeltjes makkelijk glijden en het zorgt er gelijkertijd voor dat de geleiding optimaliseert. Veilig te gebruiken met latex condooms, het is dermatologisch getest en bestaat uit 23-karaats goud snippers.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkMy Stim
inhoud mln.v.t.
KleurGoud
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 15,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account