Tundra Swan Vibrator Roze

De Tundra Swan vibrator lijkt een basic vibrator als vele andere, maar niks is minder waar. De Tundra Swan vibrator sluit perfect aan op het lichaam en is gemaakt van 100% naadloos siliconen. De vibrator heeft maar liefst twee krachtige ingebouwde vibratie power bullets waardoor de vibrator aan beide kanten te gebruiken is. De Vibratie power bullets zijn afzonderlijk en eenvoudig te bedienen door middel van twee drukknoppen.

€ 119,95
Op voorraad
SKU
3000008957

Productomschrijving:

De Tundra Swan Vibrator lijkt een simpele vibrator, maar dat is hij zeker niet! De vorm van de vibrator sluit perfect aan op het vrouwelijke lichaam, wat in combinatie met de 100% zachte siliconen welke naadloos aansluit om de vibrator ervoor zorgt dat deze vibrator soepel in en langs het lichaam glijdt om jou optimaal te verwennen.

De Tundra Swan vibrator is voorzien van twee krachtige vibratie power bullets, waarvan een in de top en een aan de onderkant van de vibrator, waardoor deze aan twee kanten te gebruiken is. De smalle (boven) kant is speciaal gevormd om de G-spot makkelijk te kunnen bereiken en stimuleren, terwijl de bolle (onder)kant van de vibrator uitermate geschikt is voor externe stimulatie van bijvoorbeeld de clitoris. 

De perfect geplaatste vibratie power bullets zorgen voor een geruisloze vibratie door de hele vibrator. Je kunt hem dus discreet gebruiken waar je wilt, zelfs onder de douche want de vibrator is ook nog eens (spat)waterdicht. De twee vibrerende power bullets in de vibrator zijn eenvoudig en afzonderlijk te bedienen door middel van de drukknopjes net boven de onderkant van de vibrator.

De Tundra Swan vibrator is oplaadbaar via de bijgesloten oplader, welke ook nog eens in voorzien van diversen koppelstukken waardoor je de vibrator over (bijna) de hele wereld kunt opladen. Je laadt de vibrator in slechts twee uur helemaal op, waarna je er maar liefst zes uur lang plezier van kunt hebben, afhankelijk van welke standjes jij het liefste gebruikt. De snelste vibratie standjes van deze tundra Swan vibrator verbruiken net iets meer batterij dan de wat rustigere standjes.

Wil je glijmiddel gebruiken in combinatie met de Tundra Swan vibrator? Gebruik dan siliconen glijmiddel van Pjur, deze wordt aangeraden door Swan. Dit glijmiddel blijft lekker lang vochtig, is niet plakkerig en niet schadelijk voor je vibrator. Ook maakt het Pjur siliconen glijmiddel je gevoelige plekjes net iets gevoeliger zodat een orgasme makkelijker kan worden bereikt. Maak je Tundra Swan vibrator na gebruik (en het liefst ook ervoor) altijd goed schoon, met water een een mild schoonmaakmiddel, of bij voorkeur met een toy cleaner. Dit bevorder de levensduur van je Tundra Swan vibrator en het is natuurlijk wel zo hygiënisch.


Productinformatie:

Merk: Swan
Soort: Tundra Swan vibrator
Kleur: Roze
Materiaal: Siliconen
Lengte: 17,5 cm
Doorsnede: 3 cm
Batterijen: USB oplaadbaar
Bijzonderheden: Deze vibrator heeft maar liefst twee ingebouwde vibratie bullets waardoor deze vibrator aan beide kanten te gebruiken is.

Meer informatie
Gewicht0
MerkSwan
materiaalSiliconen
inhoud mln.v.t.
ColorRoze
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account