Thin Finn Sound Electro Penis Stimulator

De Thin Finn Sound is een penis stimulator die je rechtstreeks in de plasbuis inbrengt. Hierna kun je hem aansluiten op de Tension Lover starters unit om hem te voorzien van stroom.

€ 89,95
Op voorraad
SKU
46170

Productomschrijving:

De Thin Finn Sound is een penis stimulator die speciaal bedoeld is om aan de Tension Lover Starters unit te koppelen, zodat je er stroom op kunt zetten. De Thin Finn is een dunne staaf die in de plasbuis wordt gebracht voor stimulatie van binnen uit. Doe dit stapje voor stapje zodat je voelt hoe ver je kunt gaan. De unit geeft zachte pulsaties en lekkere harde stroom schokjes, dit is gemakkelijk in te stellen.

De Thin Finn is gemaakt van aluminium en heeft een gladde dunnen vorm waardoor hij makkelijker in te brengen is. Het aluminium zal de stroom makkelijk geleiden. Om het allemaal nog soepeler te laten verlopen heeft My Stim een speciaal glijmiddel ontwikkelt, namelijk The Goldfather. The Goldfather is een glijmiddel op waterbasis die 23 karaats goudvlokjes bevat. De goudvlokjes zorgen voor een betere geleiding en het glijmiddel voorkomt wrijving en maakt de eikel lekker gevoelig.

Doordat de de Thin Finn ingebracht wordt in de plasbuis raden wij je aan deze altijd goed schoon te maken na gebruik. Dit is natuurlijk wel zo hygiënisch en hij ligt weer lekker fris klaar voor een volgende keer genieten.

Let op: Je hebt bij de Thin Finn Sound de Tension Lover starters Unit nodig. Deze starters unit is niet inbegrepen bij aanschaf van de Thin Finn Sound electro penis stimulator maar hij is wel los te bestellen in de webshop.

Productinformatie:

Merk: My Stim
Soort: Electro penis stimulator
Kleur: Zilver
Materiaal: Aluminium
Lengte: 25 cm
Doorsnede: 0,8 cm
Gebruik: Penis
Bijzonderheden: De Thin Finn Sound is een electro penis stimulator die ingebracht kan worden in de plasbuis voor hevige stimulatie. De Thin Finn Sound kan op stroom gezet worden met de Tension Lover van My Stim. Dit product is ook verkrijgbaar in de webshop.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkMy Stim
inhoud mln.v.t.
KleurZilver
productlijnn.v.t.
doelgroepheren
prijs€ 89,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of