Toy Joy Double Tickler Bunny Sleeve Set Zwart

De Double Tickler Bunny is een Sleeve Set in de kleur zwart bestaande uit een penis sleeve basic en een penis sleeve met twee vibrerende bullets welke ook los te gebruiken zijn.

€ 34,95
Op voorraad
SKU
3006010250

Productomschrijving:

De ToyJoy Double Tickler Bunny Sleeve Set is een set van twee verschillende penis sleeves. Een penis sleeve is bedoeld om de erectie langer in stand te houden en de erectie zal ook een stuk harder aanvoelen. Ook verlegd het de penis een stuk waardoor ook de vrouw meer genot zal ervaren.

De basis penis sleeve in deze set is gemaakt van zacht en soepel siliconen materiaal, wat goed rekbaar is en toch ook goed afsluit waardoor de sleeve zijn werk goed kan doen. Je doet hem simpelweg om de penis in stijve toestand en je rolt de sleeve helemaal af. De ribbels die ontstaan op de penis zorgen ook voor meer genot bij haar.

De tweede penis sleeve in deze set is aan twee kanten voorzien van een vibrerende bullet. De bovenkant is de bullet met het konijntje wat haar zal verwennen tijdens de penetratie. De vibrerende bullet laat de oortjes trillen tegen je clitoris. De onderste bullet verwent hem tegelijkertijd. Hier trilt de vibrerende bullet tegen zijn ballen aan wat voor een uniek soort orgasme zal zorgen.

De vibrerende bullets zijn eenvoudig te bedienen door middel van de drukknop aan de onderkant. Ook zijn deze verwijderbaar waardoor je er ook andere gevoelige plekjes mee kunt verwennen. De sleeves zijn waterproof waardoor je er ook onder de douche of in bad van kunt genieten. Zorg er wel voor dat de bullets goed zijn afgesloten want batterijen kunnen niet tegen water.

Glijmiddel gebruiken kan, maar let op dat je op de sleeve niet teveel glijmiddel gebruikt, het is immers de bedoeling dat hij goed op zijn plek blijft zitten. Op bijvoorbeeld de kriebel oortjes bij de vibrerende bullet kan glijmiddel bij haar zeker voor meer genot zorgen.

Maak de penis sleeves na gebruik altijd goed schoon, bij voorkeur met een goede toy cleaner. Goed onderhoud bevorderd de levensduur en een anti-bacteriele toy cleaner voorkomt ook vervelende infecties. Ook wanneer je de bullets los gebruikt adviseren wij deze te reinigen na gebruik.

Productinformatie:

Merk: ToyJoy
Soort: Sleeve set
Kleur: Zwart
Materiaal: Siliconen
Lengte: 7 cm
Diameter: 4 cm (uitrekbaar)
Waterproof: Ja
Batterijen: 6x LR44 (ingebrepen)
Bijzonderheden: De Double Tickler Bunny heeft 2 sleeves. De sleeves zorgen ervoor dat de erectie langer stand zal houden en dat de penis iets groter zal worden.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkToy Joy
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorZwart
productlijnNee
doelgroepheren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account