Topcop Chicago Sheila Doll Opblaaspop

Heb je altijd een zwak gehad voor vrouwen in uniform? Dan is Topcop Chicago Sheila Doll de perfecte love doll voor jou! Ze is dan wel politie maar doet toch precies wat jij wilt.

€ 39,95
Op voorraad
SKU
3000007276

Productomschrijving:

Heb jij een fetish voor vrouwen in uniform? Dan is Topcop Chicargo Sheila de vrouw voor jou. Ben jij haar de baas? Neem haar dan zo hard als jij wilt in een van haar drie spannende openingen. Anaal, vaginaal of oraal of misschien wel om de beurt op alle drie de manieren. Je hebt geen handboeien nodig want Topcop Chicargo Sheila opblaaspop doet precies wat jij wilt zonder dat het gevolgen heeft.

Topcop Chicargo Sheila opblaaspop is gemaakt van PVC en 100% waterproof, je kunt haar dus ook in bad of onder douche meenemen. Als je klaar bent met genieten berg je haar gewoon weer op in de kast, of als je jullie liefde geheim wilt houden laat je haar gewoon leeglopen en blaas je haar weer op als je zin in haar hebt, Topcop Chicargo Sheila zal je hiervoor niet straffen. 

Maak haar van te voren wel even goed schoon zodat je vervelende infecties voorkomt. Gebruik hiervoor bij voorkeur een goede toy cleaner die anti-bacterieel werkt.

Productinformatie:

Merk: Namna
Soort: Opblaaspop
Type: Topcop Chicargo Sheila
Materiaal: PVC
Afmetingen: Oplaaspop Levensecht
Waterproof: Ja
Aantal openingen: 3
Bijzonderheden:
Sheila is een agente maar jij bent haar de baas.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkNanma
inhoud mln.v.t.
KleurFlesh
productlijnn.v.t.
doelgroepheren
prijs€ 39,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account