Power Pump Master Penis Pomp Zwart

De Power Pump Master is een handmatige Penis Pomp waardoor je je penis groter kunt krijgen en je erectie een stuk harder kunt maken. Doordat de koker transparant is en voorzien van een liniaal, is het resultaat direct zichtbaar en meetbaar.

€ 44,95
Op voorraad
SKU
3006009714

Productomschrijving:

De Power Pump Master Penis Pomp is een perfecte oplossing wanneer je om wat voor reden dan ook problemen hebt bij het krijgen van een erectie. Niks om je voor de schamen dus.
Doordat een penis pomp vacuüm trekt wordt al het bloed naar de penis getrokken, waardoor je penis direct groter en harder zal worden. Deze erectie is niet alleen harder en iets groter, maar hij zal ook iets langer aanhouden dan je normale erectie.

De Power Pump Master Penis Pomp is makkelijk te bedienen door middel van de handpomp die je door zijn handige greep kunt bedienen met één hand.

Hoe werkt de penis pomp:

Plaats de penis in de koker, deze trekt direct vacuüm zodra je begint met pompen. Hij heeft langs de rand een Jelly Sleeve die prettig aanvoelt om de penis, en dus geen vervelende randjes. Doordat de koker van deze penis pomp doorzichtig is kun je je penis zien groeien en dus ook stoppen wanneer je het gewenste resultaat hebt bereikt.

De Power Pump Master Penis Pomp heeft een handige drukmeter waarop je zelf de druk kunt aflezen en bijstellen indien nodig. Nog makkelijker is de liniaal op de zijkant, hiermee kun je direct het behaalde resultaat meten. Om het gebruik van de pomp gemakkelijker te maken kun je een beetje glijmiddel aanbrengen langs de rand dit zorgt ervoor dat de penis gemakkelijker in de koker zal glijden. Gebruik niet teveel want hoe makkelijker hij erin gaat hoe makkelijker hij er dus ook weer uit kan.

Maak je Power Pump Master Penis Pomp altijd goed schoon na gebruik. Gebruik hiervoor het liefste een goede Toy Cleaner. Deze werkt anti-bacterieel wat extra hygiënisch is. Ook bevorderd goed onderhoud de levensduur van je penis pomp. 

Je kunt deze penis pomp gemakkelijk helemaal uit elkaar halen. Op deze manier kun je overal goed bij tijdens het reinigen. Zorg er ook voor dat alle onderdelen goed droog zijn wanneer je hem weer in elkaar zet om op te bergen.

Productinformatie:

Merk: ToyJoy
Soort: Handmatige Penis Pomp
Kleur: Zwart
Materiaal: PVC
Lengte: 32 cm
Doorsnede: 8 cm
Bijzonderheden: De Power Pump Master geeft de druk waarde aan met een drukmeter. Deze meter meet de cmHg en de inHg.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

 

Meer informatie
Gewicht1
MerkToy Joy
materiaalPVC
inhoud mlNee
ColorZwart
productlijnNee
doelgroepheren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account