ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibrator Violet

De ToyJoy Retro Ultra Slimline is een basis vibrator in de kleur violet. Hij heeft geen poespas waardoor hij recht op zijn doel afgaat, en je optimaal kan verwennen. De vibrator is lekker glad, waterproof en zijn vibraties zijn eenvoudig te verstellen van zachtjes naar hard vibreren door middel van een draaiknop.

€ 14,95
Op voorraad
SKU
8713221014559

Productomschrijving

De ToyJoy Retro Ultra Slimline is een paarse basis vibrator die je lekker verwent zonder teveel poespas. Hij doet zijn werk zonder afleiding waardoor hij recht op zijn doel kan afgaan. De ToyJoy Retro Ultra Slimline vibrator is voorzien van multispeed vibraties die je gemakkelijk kunt verstellen van zachtjes naar hard vibreren, door aan de draaiknop aan de onderkant van de vibrator te draaien. Hoe verder je hem opendraait hoe harder hij gaat trillen.

De ToyJoy Retro Ultra Slimline vibrator is gemaakt van ABS kunstsof wat stevig en vormvast materiaal is, en het is is ook nog eens super glad. Hierdoor is de vibrator makkelijk naar binnen en buiten te brengen. Glijmiddel is door het gladde materiaal geen must, maar het kan wel een prettige toevoeging zijn tijdens het spelen met de ToyJoy Retro Ultra Slimline. Het maakt het penetreren nog prettiger en je gevoelige plekjes nog gevoeliger waardoor een orgasme sneller zal worden bereikt. Glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op siliconen basis zijn beide niet schadelijk voor je ToyJoy Retro Ultra Slimline vibrator. Kies dus het glijmiddel wat jij het prettigste vindt.

De ToyJoy Retro Ultra Slimline is een waterproof vibrator. Je kunt hem dus ook mee in bad of onder de douche nemen om vervolgens te genieten van zijn heerlijke vibraties. Zorg er in bad of onder de douche wel voor dat de batterijen goed zijn afgesloten, want deze kunnen niet tegen water.

Hij werkt op 2x C batterijen die die niet zijn inbegrepen bij de koop. Wel zijn de C batterijen te bestellen op onze webshop. Nog een bijkomend voordeel van dat de vibrator waterproof is is dat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken na gebruik. Je spuit hem in met Toy Cleaner die je vervolgens één minuut laat intrekken. Hierna spoel je de vibrator gewoon af onder de kraan (doe dit alleen met waterproof speeltjes). Je vibrator ligt nu weer startklaar voor wanneer jij weer zin in hem hebt.


Productinformatie

Merk: Scala Playhouse

Soort: Basis vibrator

Kleur: Violet

Materiaal: ABS

Lengte: 17 cm

Doorsnede: 2,5 cm

Vibratie mogelijkheden: Multispeed

Waterproof: Ja

Batterijen: 2 x C (niet inbegrepen)

Bijzonderheden: Deze Retro Ultra Slimline Vibrator is van glad materiaal waardoor hij makkelijk naar binnen kan glijden en eenvoudig schoon te maken is. Aan de onderzijde bevindt zich een draaiknop waarmee de vibrator harder en zachter gezet kan worden.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkScala Playhouse
materiaalABS
inhoud mln.v.t.
ColorViolet
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account