Wonder Wand Vibrator Zwart

Wonderen zijn de wereld nog niet uit, dat bewijst deze wonder wand vibrator. Hij ontspant je vermoeide spieren in slechts een mum van tijd, en eenmaal op het juiste gevoelige plekje geplaatst is een super intens orgasme snel bereikt. 

€ 99,95
Op voorraad
SKU
3006010350

Productomschrijving:

Deze wonder wand vibrator verricht zoals de naam al zegt echt wonderen. Bij je vermoeide spieren bijvoorbeeld, welke hij in slechts een mum van tijd helpt ontspannen. En hij verricht ook wonderen op je gevoelige plekjes zoals bijvoorbeeld de clitoris. Eenmaal op de juiste plek zorgt deze wonder wand vibrator voor een snel en super intens orgasme.

Hij is voorzien van een snoer van 2,8 meter waardoor deze wand vibrator super krachtige vibraties geeft. De vibraties zijn te verstellen in drie verschillende snelheden van zachtjes naar super hard vibreren en een standje welke heerlijke pulsaties geeft. De standen zijn eenvoudig te wisselen door middel van een drukknop in het midden van de vibrator.

De kop van de wonder wand vibrator is gemaakt van zacht siliconen materiaal wat heerlijk aanvoelt op de huid en makkelijk zal glijden. Glijmiddel gebruiken in combinatie met de wonder wand vibrator is geen must, maar afhankelijk van hoe vochtig je zelf wordt kan dit wel een prettige toevoeging zijn. De Pjur original siliconen glijmiddel bijvoorbeeld is uitvoerig getest op siliconen vibrators en is hiervoor niet schadelijk.

Maak je wonder wand vibrator na gebruik altijd goed schoon, het liefste met een goede toy cleaner. Als je deze niet bij de hand hebt gebruik dan een mild parfum vrij schoonmaakmiddel en lauw warm water om je vibrator te reinigen. De wonder wand vibrator niet rechtstreeks onder kraan houden want deze werkt op rechtstreekse stroom.


Productinformatie:

Merk: ToyJoy Desginer Edition
Product: Wonder Wand vibrator
Kleur: Zwart
Lengte: 34 cm.
Diameter: 6 cm.
Materiaal: Siliconen
Waterdicht: Nee

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Toy Joy
materiaal Siliconen
inhoud ml Nee
Color Zwart
productlijn Nee
doelgroep dames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of