Wonder Wand Vibrator Paars

Deze passioneel paarse wonder wand vibrator is een wonder vibrator zowel voor je vermoeide spieren welke hij in een mum van tijd ontspant als voor je gevoellige plekjes. Eenmaal op de juiste plek brengt deze wonder wand vibrator je snel naar een ultiem hoogtepunt.

€ 99,95
Op voorraad
SKU
3006010351

Productomschrijving:

De wonder wand vibrator is zoals de naam het al zegt een echte wonder vibrator. Je vermoeide spieren ontspannen door het gebruik van deze wonder wand vibrator, de hevige trillingen maken deze spieren namelijk goed los. Ook verricht de wonder wand vibrator wonderen op je gevoelige plekjes. De clitoris bijvoorbeeld. Eenmaal op de juiste plek gehouden zorgt deze wonder wand vibrator voor een snel en intens orgasme, zoals je nog nooit hebt beleefd.

De wonder wand vibrator is voorzien van een snoer van 2,8 meter. Doordat deze vibrator rechtstreekse stroom krijg geeft hij super krachtige vibraties af. Deze krachtige vibraties zijn te verstellen in drie verschillende snelheden. Van zachtjes vibreren naar super hard vibreren en als extra een standje welke heerlijke pulsaties geeft. De standjes op de wonder wand vibrator zijn eenvoudig te verstellen door middel van een drukknop in het midden van de wand vibrator.

De kop van de wonder wand vibrator is gemaakt van soepel siliconen materiaal waardoor hij zacht aanvoelt op de huid en waardoor de vibrator makkelijk zal glijden. Glijmiddel gebruiken in combinatie met de wonder wand vibrator is geen must, maar afhankelijk van hoe vochtig je zelf kan worden is glijmiddel wel een prettige toevoeging. Pjur original siliconen glijmiddel bijvoorbeeld is uitvoerig getest op siliconen vibrators en is hiervoor niet schadelijk. Je kunt deze dan ook veilig gebruiken in combinatie met de wonder wand vibrator.

Maak je wonder wand vibrator altijd goed schoon na gebruik. Bij voorkeur met een goede toy cleaner. Als je geen toy cleaner bij de hand hebt gebruik dan een mild en parfum vrij schoonmaakmiddel met lauw warm water. Houdt de wonder wand vibrator niet rechtstreeks onder kraan want deze werkt op rechtstreekse stroom. Ook niet wanneer de stekker uit het stopcontact is want dit kan de vibrator beschadigen.
 

Productinformatie:

Merk: ToyJoy Desginer Edition
Product: Wonder Wand
Kleur: Paars
Lengte: 34 cm.
Diameter: 6 cm.
Materiaal: Siliconen
Waterdicht: Nee

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Toy Joy
materiaal Siliconen
inhoud ml Nee
Color Violet
productlijn Nee
doelgroep dames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account