Scherpe prijzen

Sexshop Miranda.nl, biedt kwalitatieve producten, tegen concurrerende prijzen. Alle prijzen zowel op de webwinkel van sexshop miranda.nl als in de fysieke sexshops van Miranda zijn de prijzen inclusief 21% B.T.W. In sommige van onze merken waaronder Durex condooms zijn wij zelfs een van de goedkoopste van Nederland. Door gelijktijdig in te kopen voor zowel onze online sexshop als onze drie fysieke sexshops, kunnen wij onze erotische toys groot inkopen en onze prijzen laag houden. 

Jij als klant bent bij Sexshop Miranda.nl degene die profiteert! 

Heeft onze leverancier een leuke aanbieding met erotische producten, dan hebben wij hem ook. 

En sexshop Miranda.nl heeft natuurlijk ook met regelmaat haar eigen spectaculaire acties. Wij verlagen niet alleen de prijs van onze erotische artikelen, soms geven we ze zelfs geheel gratis weg! Zo krijg je bijvoorbeeld bij aanschaf van bepaalde vibrators uit ons assortiment regelmatig gratis glijmiddel, of krijg je bijvoorbeeld tijdens een actie bij twee pakjes Durex condooms een gratis Durex Pleasure Gel. Ook de trouwe klanten van sexshop Miranda.nl belonen wij graag. Zo ontvangen onze nieuwsbrief lezers regelmatig exclusieve aanbiedingen, of kun je je soms aanmelden als speciale VIP, met alle bijbehorende voordelen. Kortom Sexshop Miranda.nl doet er alles aan om ons erotisch aanbod voor hou zo betaalbaar mogelijk te maken. 
 

Snelle levering

Indien je op werkdagen voor 15.00 uur een bestelling plaatst in de online sexshop van Miranda.nl, dan wordt deze dezelfde dag nog naar je verzonden. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de voorraad van de artikelen die gekozen hebt. Bijna al onze erotische artikelen zijn uit voorraad leverbaar, is dit niet het geval dan staat dit duidelijk bij het product vermeld. Sexshop Miranda.nl werkt voor de verzending van haar producten samen met DHL, een betrouwbare en discrete pakketbezorger. De bezorging van je bestelling is normaal gesproken de volgende werkdag, of zaterdag. Indien gewenst kun je bij sexshop Miranda.nl je Track and Trace code aanvragen via info@miranda.nl. Vermeld als onderwerp van de mail graag : Track and Trace code ? en je bestelnummer …. (vermeld hier je bestelnummer, welke je terug kunt vinden op je bestelmail). Op deze manier kan sexshopl Miranda je de Track and Trace code z.s.m. via mail toesturen. Je kunt met deze code je bestelling van Erotiek webwinkel Miranda.nl online volgen.

De verzendkosten van een bestelling op de online sexshop Miranda.nl zijn 4,99 euro per bestelling. Heb je nog vragen betreffende de levering van je bestelling op sexshop Miranda.nl? Neem dan contact op via info@miranda.n, vergeet hierbij niet je bestelnummer te vermelden, zo kunnen we je bestelling sneller terug vinden.

  

Discreet verzonden

Je bestelling gedaan op de online sexshop Miranda.nl blijft als het aan ons ligt onder ons! Want wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen zijn sex leven aan de grote klok hangt! 

We verpakken je erotische producten met zorg, en verzenden deze in een onopvallende standaard bruine doos (of standaard envelop). De naam van onze sexshop is aan de buitenkant van je pakket niet te vinden, je buren zullen dus niet zien wat voor spannends jij net hebt binnengekregen. Uiteraard gaan we niet uit van een vertraging, maar dit kan natuurlijk voorkomen. Neem contact op met sexshop Miranda.nl ( info@miranda.nl) wij zoeken graag voor je uit waar je bestelling zich bevindt. Geen gênante telefoongesprekken met pakketdiensten maar volledige discretie bij sexshop Miranda.nl