Verzenden & Levertijden


Pakketlevering - Track & Trace

Al onze pakketjes worden bezorgd via DHL. Zodra wij je bestelling gereed hebben gemaakt voor verzending ontvang je van ons daar een bericht over via de e-mail. In deze e-mail staat ook de Track & Trace code zodat u uw bestelling op de voet kunt volgen. Indien DHL niet in staat is om het pakketje af te geven biedt DHL de volgende dag het pakket nog een keer aan. Je kunt in dat geval via DHL ook aangeven of je het pakket zelf wilt ophalen bij een Pick-up Point, het bij de buren laten bezorgen of een ander bezorgmoment kiezen wat voor je beter uitkomt. Volg hiervoor deze link en met uw Track & Trace code i.c.m. uw postcode kun je hier je voorkeur aangeven.
 

Brievenbus post

Voor de kleinere bestellingen die in een reguliere brievenbus passen versturen wij als brievenbuspakket met de DHL, je ontvangt hiervan een Track & Trace code.
  


Levertijden

Wanneer je jouw bestelling bij Miranda.nl voor 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog door ons met DHL verzonden. Hoogstwaarschijnlijk heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Dit geldt voor bestellingen die op maandag tot en met vrijdag worden geplaatst. Plaats je een bestelling op zaterdag of zondag dan wordt deze op maandag door ons verzonden en heb je deze dan hoogstwaarschijnlijk dinsdag in huis.

Gratis verzenden bij bestellingen boven de € 50,-


Bij Miranda.nl betaalt je bij bestellingen boven de € 50,- of meer géén verzendkosten!
Onder de € 50,- zijn deze slechts € 4,99. De verzendkosten naar België bedragen slechts € 6,95.

m.u.v. overige landen


Aangepaste levertijden

Tijdens de feestdagen kan het zijn dat de levertijd langer duurt dan normaal, dit komt omdat de bezorgdienst DHL tijdens feestdagen* gesloten is. Wij zullen de eerst volgende werkdag jouw bestelling versturen.

*Feestdagen:

Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag
 

Verzendkosten

Nederland: €4,99

Belgie: €6,95

Overige landen (Duitsland/Luxemburg/Noorwegen/Kroatië/Italië/Frankrijk/Finland etc.: €35,-