Vibrating Ass Blaster Anaal Vibrator Zwart

De Vibrating Ass Blaster heeft een taps toelopende top, zodat je hem gemakkelijk in kunt brengen. Hij heeft een fluisterstille motor die de vibraties direct naar je meet gevoelige plekje brengt. Gebruik de "golven" op de bediening om te varieren tussen de 7 verschillende pulsatie standen en gebruik de bal om de Vibrating Ass Blaster op te blazen voor een heerlijk dikke sensatie. Wil je hem toch iets kleiner dan zet je het vertiel open en gaat hij terug naar zijn originele formaat. De Vibrating Ass Blaster heeft een sterke zuignap, waarmee je hem op vrijwel alle gladde oppervlakte kunt bevestigen, zoals de douchemuur of een gladde vloer. Probeer de Vibrating Ass Blaster ook eens in combinatie met andere seksuele stimulatie, voor een nog explosiever orgasme. De Vibrating Ass Blaster wordt geleverd met gratis flinger sleevs, anaal crème, anaal glijmiddel en toycleaner.

€ 79,95
Op voorraad
SKU
PD4666-23

De Vibrating Ass Blaster heeft een taps toelopende top, zodat je hem gemakkelijk in kunt brengen. Hij heeft een fluisterstille motor die de vibraties direct naar je meet gevoelige plekje brengt. Gebruik de "golven" op de bediening om te varieren tussen de 7 verschillende pulsatie standen en gebruik de bal om de Vibrating Ass Blaster op te blazen voor een heerlijk dikke sensatie. Wil je hem toch iets kleiner dan zet je het vertiel open en gaat hij terug naar zijn originele formaat.
De Vibrating Ass Blaster heeft een sterke zuignap, waarmee je hem op vrijwel alle gladde oppervlakte kunt bevestigen, zoals de douchemuur of een gladde vloer.
Probeer de Vibrating Ass Blaster ook eens in combinatie met andere seksuele stimulatie, voor een nog explosiever orgasme.
De Vibrating Ass Blaster wordt geleverd met gratis flinger sleevs, anaal crème, anaal glijmiddel en toycleaner.

Lengte: 17,4 cm.
Diameter: 4,7 cm.
Kleur: Zwart
Materiaal: Siliconen / ABS
Batterijen: 2 x AAA (niet inbegrepen)
Vibratiestanden: 7
Waterproof: Ja 

Meer informatie
Gewicht1
MerkAnal Fantasy Collection
inhoud mln.v.t.
KleurZwart
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 79,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account