Vibrating P-Spot Ribbed Anaal Vibrator Zwart

De Vibrating P-Spot Ribbed heeft een taps toelopende top, zodat je hem gemakkelijk in kunt brengen. De geribbelde schacht zorgt voor extra stimulatie en met zijn gebogen kopje weet hij je meest gevoelige plekje te stimuleren. Met zijn fluisterstille motor laat hij je optimaal genieten van zijn heerlijke vibraties. De vibratie intensiteit van de Vibrating P-Spot Ribbed is eenvoudig te bedienen met de draaiknop aan de onderkant. Met de 2 ringen kun je hem veilig en eenvoudig hanteren. Het bereiken van een orgasme door middel van anale stimulatie is ongelooflijk opwindend dankzij de hoge concentratie van de zenuwuiteinden van het gebied en de Anal Fantasy Collection heeft toys die die zenuwen stimuleren. Dus laat een nieuwe wereld van anale stimulatie voor je open gaan en ontdek dat de mogelijkheden voor het plezier eindeloos zijn! Probeer de Vibrating P-Spot Ribbed ook eens in combinatie met andere seksuele stimulaties, voor een overweldigende climax! De Vibrating P-Spot Ribbed wordt geleverd met gratis flinger sleevs, anaal crème, anaal glijmiddel en toycleaner.

€ 49,95
Op voorraad
SKU
PD4636-23

De Vibrating P-Spot Ribbed heeft een taps toelopende top, zodat je hem gemakkelijk in kunt brengen. De geribbelde schacht zorgt voor extra stimulatie en met zijn gebogen kopje weet hij je meest gevoelige plekje te stimuleren. Met zijn fluisterstille motor laat hij je optimaal genieten van zijn heerlijke vibraties. De vibratie intensiteit van de Vibrating P-Spot Ribbed is eenvoudig te bedienen met de draaiknop aan de onderkant. Met de 2 ringen kun je hem veilig en eenvoudig hanteren.
Het bereiken van een orgasme door middel van anale stimulatie is ongelooflijk opwindend dankzij de hoge concentratie van de zenuwuiteinden van het gebied en de Anal Fantasy Collection heeft toys die die zenuwen stimuleren. Dus laat een nieuwe wereld van anale stimulatie voor je open gaan en ontdek dat de mogelijkheden voor het plezier eindeloos zijn! Probeer de Vibrating P-Spot Ribbed ook eens in combinatie met andere seksuele stimulaties, voor een overweldigende climax! 
De Vibrating P-Spot Ribbed wordt geleverd met gratis flinger sleevs, anaal crème, anaal glijmiddel en toycleaner.

Lengte: 16 cm.
Diameter: 3,5 cm.
Kleur: Zwart
Materiaal: TPR
Batterijen: 2 x AAA (niet inbegrepen)
Vibratiestand: 1 

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Anal Fantasy Collection
materiaal TPR
inhoud ml Nee
Color Zwart
productlijn Nee
doelgroep dames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of