Vibrating P-Spot Spiral Anaal Vibrator Zwart

De Vibrating P-Spot Spiral heeft een gebogen schacht voor de perfecte P-spot stimulatie. Zijn taps toelopende top zorgt dat hij gemakkelijk ingebracht kan worden en de verhoogde ribbels op de schacht geven extra stimulatie als ze een voor 1 naar binnen glijden. Met zijn fluisterstille motor laat hij je optimaal genieten van zijn heerlijke vibraties. De vibratie intensiteit van de Vibrating P-Spot Spiral is eenvoudig te bedienen met de draaiknop aan de onderkant. De gebogen uitstulping aan de basis geeft extra stimulans aan het perineum terwijl het handvat zorgt voor een veilig en gemakkelijk gebruik van de Vibrating P-Spot Spiral. Je kunt de Vibrating P-Spot Spiral ook onder de douche gebruiken, want hij is waterproof. Het bereiken van een orgasme door middel van anale stimulatie is ongelooflijk opwindend dankzij de hoge concentratie van de zenuwuiteinden van het gebied en de Anal Fantasy Collection heeft toys die die zenuwen stimuleren. Dus laat een nieuwe wereld van anale stimulatie voor je open gaan en ontdek dat de mogelijkheden voor het plezier eindeloos zijn! Probeer de Vibrating P-Spot Spiral ook eens in combinatie met andere seksuele stimulaties, voor een overweldigende climax! De Vibrating P-Spot Spiral wordt geleverd met gratis flinger sleevs, anaal crème, anaal glijmiddel en toycleaner.

€ 49,95
Op voorraad
SKU
PD4638-23

De Vibrating P-Spot Spiral heeft een gebogen schacht voor de perfecte P-spot stimulatie. Zijn taps toelopende top zorgt dat hij gemakkelijk ingebracht kan worden en de verhoogde ribbels op de schacht geven extra stimulatie als ze een voor 1 naar binnen glijden. Met zijn fluisterstille motor laat hij je optimaal genieten van zijn heerlijke vibraties. De vibratie intensiteit van de Vibrating P-Spot Spiral is eenvoudig te bedienen met de draaiknop aan de onderkant. De gebogen uitstulping aan de basis geeft extra stimulans aan het perineum terwijl het handvat zorgt voor een veilig en gemakkelijk gebruik van de Vibrating P-Spot Spiral. Je kunt de Vibrating P-Spot Spiral ook onder de douche gebruiken, want hij is waterproof.
Het bereiken van een orgasme door middel van anale stimulatie is ongelooflijk opwindend dankzij de hoge concentratie van de zenuwuiteinden van het gebied en de Anal Fantasy Collection heeft toys die die zenuwen stimuleren. Dus laat een nieuwe wereld van anale stimulatie voor je open gaan en ontdek dat de mogelijkheden voor het plezier eindeloos zijn! Probeer de Vibrating P-Spot Spiral ook eens in combinatie met andere seksuele stimulaties, voor een overweldigende climax! 
De Vibrating P-Spot Spiral wordt geleverd met gratis flinger sleevs, anaal crème, anaal glijmiddel en toycleaner.

Lengte: 19,4 cm.
Diameter: 4 cm.
Kleur: Zwart
Materiaal: TPR
Batterijen: 2 x AA (niet inbegrepen)
Vibratiestand: 1 

Meer informatie
Gewicht1
MerkAnal Fantasy Collection
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorZwart
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account