Vive Cleo Vibrator Paars

De Vive Cleo vibrator verwent je zowel inwendig op je G-spot als uitwendig op je clitoris. Hij heeft twee motoren en 10 verschillende vibratie patronen die je gemakkelijk kunt verstellen. Hij is waterproof en usb oplaadbaar met de meegeleverde oplader.

€ 79,95
Op voorraad
SKU
VIVE010PUR

Productomschrijving:

De Vive Cleo is een g-spot vibrator die je op een ultieme manier zal verwennen. Hij is namelijk aan twee kanten te gebruiken, waardoor hij ook je clitoris lekker kan kriebelen. De Vive Cleo vibrator is gemaakt van 100% body safe siliconen materiaal waardoor hij heel erg zacht aanvoelt. Nog een voordeel van het siliconen materiaal is dat de vibrator zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam. Hierdoor heeft hij een lekkere temperatuur tijdens het penetreren, en voelt hij niet koud aan.

De langere kant van de vibrator (de bovenkant) is voor inwendig gebruik, hij heeft een lichte kromming in de schacht met een flinke bolle kop waardoor hij je G-spot makkelijk kan bereiken en op een unieke manier kan verwennen. Met de onderkant van de vibrator kun je jezelf of je partner uitwendig lekker verwennen. Aan deze kant heeft de vibrator een zacht kussentje wat je gemakkelijk op de clitoris kunt houden, en heerlijk aanvoelt. 

Maar er is meer, ook de vorm van de Vive Cleo vibrator kun je aanpassen in een andere kromming. Je kunt hem in het midden uit elkaar draaien en andersom terug zetten waardoor je een nog meer gebogen vibrator krijgt.

De Vive Cleo vibrator is heel makkelijk te bedienen met de knopjes in het midden. Met de middelste knop zet je de vibrator aan en ook weer uit als je klaar bent met spelen. Met de + en - knopjes verstel je zijn 10 verschillende vibratie patronen. Dit doe je door kort te drukken tot je je favoriete standje hebt gevonden. 

De vibrator heeft niet één maar twee vibratie motoren, waarvan er in elke kant van de vibrator één zit. 

Deze motoren kun je los van elkaar bedienen zodat je geen vibraties in je hand hebt tijdens het spelen, en dus ook geen afleiding. Door de + knop en de middelste knop tegelijk in te drukken activeer en deactiveer je het bovenste gedeelte van de vibrator. Door de - knop en de middelste knop tegelijk in te drukken activeer of deactiveer je de onderkant van de vibrator.

De Vive Cleo vibrator is USB oplaadbaar en de USB oplader is inbegrepen. Advies: doe dit elke keer na gebruik zodat hij weer vol klaarligt voor een volgende keer genieten. De middelste knop geeft licht waardoor je kunt zien of de batterij is opgeladen, en je met de vibrator kunt spelen.

Groen = de batterij is vol

Oranje = Laad je speeltje nog wat langer op 

Wit = de vibrator staat aan

De Vive Cleo is 100% waterproof, hierdoor kun  je dit speeltje ook mee in bad of onder de docuhe nemen, om te ontspannen en tegelijkertijd te genieten.

Glijmiddel is geen must maar je kunt het gebruiken in combinatie met de Vive Cleo. Wanneer je kwalitatief glijmiddel gebruikt kun je glijmiddel op siliconenbasis en glijmiddel op waterbasis gebruiken. 

Maak de Vive Cleo vibrator altijd goed schoon na gebruik. Het beste is hem te reinigen met een goede toy cleaner. Een toy cleaner reinigt je sex speeltjes effectief en in de meeste gevallen ook anti-bacterieel. Hierdoor help je vervelende infecties te voorkomen. Ook zorgt goed onderhoud voor een langere levensduur. Doen dus want je wilt tenslotte zo lang mogelijk van je nieuwe speeltje kunnen genieten.

Productinformatie:

Merk: Shots Toys

Soort: G-spot vibrator

Kleur: Paars

Materiaal: Siliconen

Lengte: 27,1 cm

Doorsnede: 4,5 cm

Vibratie mogelijkheden: 10 verschillende vibratie patronen en snelheden

Waterproof: Ja

Batterijen: USB oplaadbaar. Je krijg van ons een gratis stekker cadeau, waarmee je de Vive Cleo ook in het stopcontact kunt opladen.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Shots Toys
materiaal Siliconen
inhoud ml n.v.t.
Color Paars
productlijn n.v.t.
doelgroep dames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of